Mit jelent az elme irányítása?
Nekem semmit sem ért amikor megpróbáltam irányítani, azért sem hiszek sem a bevonzásban, sem az agykontrollban.
Amikor megpróbáltam “pozitív lenni” semmi nem történt, amikor baj történt előtte nem kaptam semmilyen figyelmeztetést, megérzést és amikor nagyon negatív dolgok történtek pont nem voltam negatív előtte… szóval számomra ennyit erről
Nyilván nincs az embereknek, élőlényeknek semmi "erőterük", telekommunikációs vagy bármi átviteli képességük.
Emberi hülyeség van, amikor valaki önmagát viszi bele rossz dolgokba, vagy fordítva.
Fejben dől el minden, csak talán egyesek szeretnének másokat hibáztatni, önmaguk helyett.
De az is rossz irány, ha tettek helyett ezoterikus fantazmagóriákba menekül valaki.
Ennek a területnek mindig is voltak vámszedői is, akik valamilyen módon pénzbevételre igyekeznek szert tenni, mások hülyítésével.
Akár könyvírás, tréningek, szekták, bármi, amin valaki más fog nyerni. Te csak tapasztalatot legfeljebb, de nem azt, amire számítottál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!