Szerintetek tényleg létezik karma?
"Vagy az élet abszolút nem igazságos?" Nem.
Mert létezik karma, csak a hiedelmekkel ellentétben nem abba az irányba visz, hogy kiegyenlítsen. Magyarul a karma miatt nem igazságos az élet.
#15 Én ezt nem mondom, hogy hülyék, akik nagyon hisznek a két lehetőség egyikében, viszont nekem az a furcsa, hogy még itt az ezotéria rovatban is sokan nem hisznek benne.
Én hiszek benne, de nekem is van elég sok kérdésem ezzel a témával kapcsolatban. Végeredményben egyetértek a 14-es hozzászólóval.
"...viszont nekem az a furcsa, hogy még itt az ezotéria rovatban is sokan nem hisznek benne."
Persze, mert a mai emberek többsége már kineveti ezeket a fantazmagóriákat.
Ha megnézitek az ezotériás kérdéseket, rengeteg a gúnyos beszólogatás és megtehetik, mert ez nem egy hívő portál és a vélemény szabad.
Nincs előírva, hogy csak helyeselni lehet egy kérdésre.
Az már valami különösen torz felfogásra vall, amelyik kipécézi a nickem és ott köt belém ahol tud, mindenáron el akar üldözni (de pont ellentétes hatást ér el).
Holott láthatóan nem vagyok egyedül a véleményemmel.
De ez is csak azt bizonyítja, hogy ebben a hitvilágban, ilyen furcsa, sőt zaklató típusú emberek léteznek, nem vehetők komolyan, nem gondolkodnak tisztán.
A legtöbb ember okoz fájdalmat másoknak valamilyen formában élete során.
A legtöbb ember beteg lesz és meghal előbb vagy utóbb.
Ezért tűnhet úgy sokszor,hogy igaz ez a karmás dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!