Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg létezik...

Szerintetek tényleg létezik karma?

Figyelt kérdés
Szerintetek igaz az hogy ha valaki például sok fájdalmat okoz másoknak akkor valamilyen módon ő ezt vissza fogja kapni az élettől? Vagy ebben az emberek csak azért hisznek hogy megnyugtassák saját magukat? Vagy az élet abszolút nem igazságos?

márc. 12. 19:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%
10-es megelőztél, nekem is ez jutott eszembe. Viszont, ahogy a kérdező gondolja, úgy nem létezik.
márc. 12. 21:42
 12/33 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy létezik.
márc. 12. 23:12
 13/33 anonim ***** válasza:
61%

"Vagy az élet abszolút nem igazságos?" Nem.

Mert létezik karma, csak a hiedelmekkel ellentétben nem abba az irányba visz, hogy kiegyenlítsen. Magyarul a karma miatt nem igazságos az élet.

márc. 12. 23:28
 14/33 Darius- ***** válasza:
51%
Ezt csak azok tudják, akik már nem élnek. Aki igent vagy nemet írt azt írta le, amiben hinni akar. Nem tudhatjuk kiknek van igaza.
márc. 13. 00:59
 15/33 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem. Ezt senki sem tudja. Bármi bármit hisz, és teljesen meg van róla győződve, hogy az úgy van, az hülye!
márc. 13. 04:38
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

#15 Én ezt nem mondom, hogy hülyék, akik nagyon hisznek a két lehetőség egyikében, viszont nekem az a furcsa, hogy még itt az ezotéria rovatban is sokan nem hisznek benne.

Én hiszek benne, de nekem is van elég sok kérdésem ezzel a témával kapcsolatban. Végeredményben egyetértek a 14-es hozzászólóval.

márc. 13. 14:25
 17/33 anonim ***** válasza:
33%
Az előző vagyok. #10: a trollok menjenek a humor kategóriába.
márc. 13. 14:27
 18/33 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

"...viszont nekem az a furcsa, hogy még itt az ezotéria rovatban is sokan nem hisznek benne."

Persze, mert a mai emberek többsége már kineveti ezeket a fantazmagóriákat.

Ha megnézitek az ezotériás kérdéseket, rengeteg a gúnyos beszólogatás és megtehetik, mert ez nem egy hívő portál és a vélemény szabad.

Nincs előírva, hogy csak helyeselni lehet egy kérdésre.

Az már valami különösen torz felfogásra vall, amelyik kipécézi a nickem és ott köt belém ahol tud, mindenáron el akar üldözni (de pont ellentétes hatást ér el).

Holott láthatóan nem vagyok egyedül a véleményemmel.

De ez is csak azt bizonyítja, hogy ebben a hitvilágban, ilyen furcsa, sőt zaklató típusú emberek léteznek, nem vehetők komolyan, nem gondolkodnak tisztán.

márc. 13. 15:11
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
De az se tudhatja aki nem él, mert a személyiség és a szellem is meghal halálkor. Ez a karma nevű dolog ezek mögött van, mert rétegekből állunk. Nem tudom érthető-e. A keleti tanok így tartják legalábbis.
márc. 13. 15:15
 20/33 anonim ***** válasza:
38%

A legtöbb ember okoz fájdalmat másoknak valamilyen formában élete során.

A legtöbb ember beteg lesz és meghal előbb vagy utóbb.

Ezért tűnhet úgy sokszor,hogy igaz ez a karmás dolog.

márc. 13. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!