Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A karma létezik?

A karma létezik?

Figyelt kérdés

2021. nov. 15. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Karma létezik.
2021. nov. 15. 18:18
 2/15 anonim válasza:
71%
nagyon is
2021. nov. 15. 18:24
 3/15 anonim ***** válasza:
9%
Dehogy létezik....
2021. nov. 15. 18:46
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
Hogyne létezne! Nekünk is van otthon karmánk. Épp most aggatuk fel a kolbászokat.
2021. nov. 15. 18:48
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon remélem. És azt is, hogy instant változatban is. 😀😂
2021. nov. 15. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Ok-okozat. Igen, létezik.
2021. nov. 15. 19:57
 7/15 anonim válasza:
71%
Nem itt fogod megtudni. Szerintem nem létezik, aki meg hisz benne, bármilyen történést betudhat annak.
2021. nov. 15. 20:04
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

A karma léte-nemléte világnézeti kérdés. Nem lehet egyértelmű igennel vagy nemmel válaszolni rá. A buddhisták és más távol-keleti nézetek hívei szerint van karma,mde ez eleve azt is feltételezi, hogy lélekvándorlás is van, másképp nem lenne értelme a karmának. A nyugati miszticista barkács-világnézetekben is van szó karmáról persze, a maguk butuska értelmezésében.

Ha valamiféle egyensúlytörvényként tekintesz rá, akkor meg tudod érteni - ez a nyugalmi állapotra való törekvés az anyagi világban is létező és megfigyelhető elv. Talán feltételezhető, hogy az anyagon túli világban is működik ugyanez.

2021. nov. 15. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Létezik! Ne vonja senki kétségbe! A tyukok is azzal kapirgálnak.
2021. nov. 15. 21:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve randizások során azt hazudtam a lányoknak, hogy van egy macskám. "A lábtörlőnkön ült, befogadtuk. Én vagyok mostantól az apukája" stb

Ekkor a lányok mindig elolvadtak, hogy milyen aranyos vagyok. Kicsit szimpatikusabb lettem náluk. Bár semmi sem volt igaz.

És valahogy tényleg lejátszódott szóról szóra ez az egész. Mentem volna suliba és ült az ajtónkban egy kismacska. Nagyon kicsi volt, a saját lábában elbotlott. Adtam neki inni, és gyorsan bekopogtam a szomszédokhoz, hogy kié lehet. Senki sem volt. Azóta nálunk van. Nevelgetem.

3.emeletre, hogy jött fel 2 hetes macska?

Különös véletlen. Azóta nemnis nagyon hazudok...

2021. nov. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!