Szerintetek létezik eredendően balszerencsés sors? Ha igen, akkor lehet rajta változtatni?
Sziasztok!
Gyakran gondolkodom rajta, hogy miért vannak az életnek területei, amiket képtelennek érzek kijavítani.
Szerintetek lenne valami átok, balszerencse, ami ezt befolyásolná?
Ha igen, akkor lehet ellene tenni valamit?
Nagyon szeretnék tenni a dolgok javulásáért, de néha kevésnek érzem magam hozzá.
Szia, létezik, de ez nem így működik. Az életben kB. Azt csinálsz amit akarsz, és úgy elhetsz ahogy akarsz. Nincs rajtad kívül egy balszerencsés átok, amit valahogy a külvilág segítségével meg kéne oldani. Te vagy a balszerencséd. Magadon kell változtatni. A modern ezotéria tökre félreértelmez rengeteg dolgot, az egó alkot valami külső koncepciót az átok és áldásról.
Mondhatnánk, rajtam volt egy átok, én éreztem magam a világ legszerencsétlenebb embernek. Most pedig egy istennek érzem magam, és minden tökéletes. Csak fejleszd és ismerd meg magad. Ennyi dolgod van, ne keress magadon kívül megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!