Egy szkeptikus mutatna nekem bármilyen bizonyítékot a gömb föld elméletre?
Figyelt kérdés
jan. 25. 13:31
41/52 A kérdező kommentje:
Én egyébként nem az vagyok aki a többi kérdést kiírta de ez most lényegtelen.
Mivelhogy még mindig nem sikerült bizonyítani a gömbföld elméletet a szkeptikuskák vesztettek.
jan. 27. 10:44
42/52 anonim válasza:
#41 Mi elhisszük, h a Föld nem lapos, te nem hiszed el, tehát te vagy szkeptikus. Abban igazad van, h veszítettél.
43/52 anonim válasza:
Lapos semmiképp nem lehet, legfeljebb hegyes-dombos.
44/52 anonim válasza:
#36 vagyok.
Hol állítottam kérdésemben hogy én gömbföld hívő vagyok???
Válaszolj! Honnan vetted?
45/52 anonim válasza:
#44 az adminok döntik el, h mit törölnek. Ha megszegted a szabályzatot, akkor törlik a válaszodat. Örülj neki, h nem az egész kérdést, amilyen stílusban írsz.
47/52 anonim válasza:
Bizonyítékot szeretnél, amit a saját szemeddel látsz? Ott vannak a távolodó hajók a tengeren.
Ha a föld lapos lenne, ahogy te állítod, akkor csak egyre kisebbnek és kisebbnek látnánk a hajót, és soha nem "tűnne" el.
De mivel a Föld gömbölyű, a távolodó hajóból egyre kevesebbet látsz, és idővel teljesen eltűnik a horizonton.
48/52 anonim válasza:
#48 de buta vagy. Azok csak leesnek a Föld szélén.
49/52 anonim válasza:
Bocsánat, én kis naív azt gondoltam a hatalmas jéghegyek nem engedik őket leesni XD
50/52 anonim válasza:
...és mégis hová esne le a lapos Világegyetemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!