Vajon 90 éves. Demens nagymamam latja a szellemeket?
"A széteső szellem csökkenti az észlelési képességet"
Az "eltakarási/kiszűrési" képességet nem csökkentheti?
Ez nem ezo kategória
Demens emberekből már bármit ki lehet nézni
Ez is csak mutatja hogy mennyire undorító ez a körforgás és mennyivel jobb lenne ha szépen mindeki eltávozna mielőtt egy ilyen demens múmia lesz belőle
Az enyém még nincs 90, de már évek óta össze vissza beszél, de szerencsére arra még emlékszik hogy ő a legjobb ember a földön és mindenki más az alattvalója és senki nem szenvedett annyit mint az ő szerény lelke...
Ténylegesen lát ott embereket, de nem azért mert érzékelné a szellemeket, hanem mert hallucinál. Ez nagyon gyakori a demens betegek körében. A hallucinációnak önmagában nincs ezós "oka", mondom mizdezt úgy hogy én is jártas vagyok benne.
A pszichés/mentális betegségeket külön kell kezelni az ezotériától, általában szervi vagy egyéb ok áll mögötte.
"de szerintem semmi sincs kiszűrve, eltakarva az ember számára"
Grimfox, te művelt ember vagy, bizonyára olvastál a vikshepa shakti és az avarana shakti fogalmakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!