Lehetséges hogy tényleg látja a szellemeket?
A húgom(12 éves) kb 8-9 éves kora óta lát alakokat/szellemeket.
Azt mondja hogy álltalában azt szokta látni(!) hogy egy magas fekete alak sétál és eltűnik.
Amikor még közös szobánk volt akkor mondoggatta hogy ott van, de én nem láttam, de azt viszont azt hallottam hogy nyikorog a parketta meg hogy egyszer magától leesett egy pohár.(eléggé beszartam hogy őszinte legyek)
Lehetséges hogy a húgomnak nyitva van a harmadik szeme? Veletek is volt hasonló?
#2 :DDD
Amúgy lehet, hogy túl sok horrorfilmet nézett, vagy csak tetszik neki ez a téma. Egyik haverom a múltkor még 16 éves fejjel is be volt szarva, mert hallott valamit a plafonról, és bebeszélte magának, hogy el fogják rabolni, vagy valami lény van ott, és nem értette meg, hogy csak a patkányok tartanak rave partyt ott fent. :D
#3 o nem szokott nezni horror filmeket es nem az a “bemeseli maganak” fajta.
Hallottam olyan hogy gyerekkorban elvileg nyitva van a harmadik szem. En azonnal eszre veszem rajta amikor hazudik(mert nem tud jol hazudni:D) de most nem olyan..🤔
#2 xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!