Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ayahuasca sámán ital - csakrák...

Ayahuasca sámán ital - csakrák és harmadik szem összefüggése?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni tőletek, tudtátok-e azt ... hogy az Ayahuasca italtól a kezdők azért nem látnak akár féléven keresztül víziókat, mert a csakráik nincsenek aktiválva?

Miután a harmadik szememet aktiváltam, csak azután éreztem meg az Ayahuasca-t.

Különféle lények közeledtek felém a túlvilágon, miután harmadik szem felnyitása után Ayahuasca-ztam ... előtte sosem volt egy vízióm sem.

Csak azért írom, hogy ne menjetek külföldre ilyet inni ... sokkal jobb, ha inkább kinyitjátok a harmadik szemeteket.

Ha nem álltok készen a harmadik szem felnyitására, akkor az Ayahuasca-ra sem álltok készen.

2023. dec. 6. 19:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, hogy valóban nekem van igazam!

És egyáltalán nem tévedés a felfedezésem!

Ugyanis az interneten olvastam, hogy volt egy sámán, aki csak 1 év után kezdett el víziókat látni az Ayahuasca-tól.

... Minden alkalommal komoly hatással volt rám az Ayahuasca ... ha normál adagot vettem be. Volt egyszer olyan is, hogy nagyon erős adagot vettem be. Hallucináció nélkül éreztem a túlvilágon magamat. A tudatalattimmal.

Szóval bizton állíthatom ... ha el van meszesedve valakinek a tobozmirigye, legalább tízszer kell innia, hogy működhessen.

Mésztelenítettem a tobozmirigyemet teljesen, attól kezdve vagyok képes bármit átélni.

Akinek el van meszesedve teljesen a tobozmirigye, semmit sem fog látni. Ameddig nem mészteleníti bizonyos módszerek segítségével. Nálam bizonyítva lett ez a helyzet.

2023. dec. 13. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:

"mert azok agymosottak."

ezt mondjuk lehet, hogy nem egy söpredék drogosnak kéne írnia...

2023. dec. 13. 18:45
 23/28 A kérdező kommentje:

Ha valakinek mésztelenítve van a tobozmirigye ...

Gyenge teától - Fényeket, geometriai formákat.

Közepes teától - Szellemeket, lényeket is lát.

Erős teától - Óriási hangzavar, beszélnek a lények, elsöpörnek a színek

Ha valakinek nincs mésztelenítve a tobozmirigye ( ahogy nekem volt annó)

Gyenge teától - Kérdéseket kaphat a legfontosabb kérdéseire

Közepes teától - Tisztában lesz élete félelmeivel. Hogy mi miért történik Önmagában.

Erős teától - A halálra és az életre teljesen másképpen fog tekinteni.

Ez így működik!

2023. dec. 13. 18:50
 24/28 A kérdező kommentje:

Szóval lehetne tőlem mit tanulni ... Ezzel még az amcsik is sincsenek képben.

De sok helyen olvastam már ... minél többet iszik egy gyakorlott személy, annál erősebb élményben lesz része.

Pontosan azért, mert erősíti a harmadik szemük megnyílását.

Valahol olyat olvastam, valaki például manókat látott az italtól, és azt mondta, az a valóság. Valakinek adott a teájából, és írta a redditen: Végigbőgte az egész utazást. Traumatikus lett neki.

Az Ayahuasca-tól csak azok az emberek nem félnek ... akik valóban jó emberek. Amelyikőtök fél az Ayahuasca-tól, az meg is érdemli a félelmet. Mert a túlvilágiaknak mindig igazuk van.

A nők többsége és a tudatlan, beképzelt férfiak is a pokolban végzik ... én viszont nem, csodálkozhattok akik ellenzik ezt ... mert én a túlvilágiak pártján állok. Én tudom mi vár ránk.

2023. dec. 13. 19:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Te drogos. Olyat vernék rád hogy kinyilna a harmadik szemed!
2023. dec. 14. 10:39
 26/28 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés érdekes válaszok.
2023. dec. 22. 14:13
 27/28 A kérdező kommentje:

Csak annyira vagyok drogos, mint az összes többi ember, aki beizzította a homlokcsakráját. Rengeteg hívő is kinyitotta, akiknek eleve tilos.

Nincs annál nagyobb bugyuta lény, aki egy kereszténységet próbál keresni a harmadik szemben. :)

Én legalább tisztán látom a dolgokat ... amelyikőtök hisz Istenben, az imádkozzon neki nyugodtan ... majd a mennyben lefeküdhet vele, mert ott csak szeretni szabad. :)

2023. dec. 24. 12:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Írjál légyszíves kérdező hol tartotok ilyen sámánösszejöveteleket engem is érdekelne.Meg minden ami ezzel kapcsolatos.Priviben írjál azt más nem látja.
2023. dec. 24. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!