Ayahuasca sámán ital - csakrák és harmadik szem összefüggése?
Szeretném megkérdezni tőletek, tudtátok-e azt ... hogy az Ayahuasca italtól a kezdők azért nem látnak akár féléven keresztül víziókat, mert a csakráik nincsenek aktiválva?
Miután a harmadik szememet aktiváltam, csak azután éreztem meg az Ayahuasca-t.
Különféle lények közeledtek felém a túlvilágon, miután harmadik szem felnyitása után Ayahuasca-ztam ... előtte sosem volt egy vízióm sem.
Csak azért írom, hogy ne menjetek külföldre ilyet inni ... sokkal jobb, ha inkább kinyitjátok a harmadik szemeteket.
Ha nem álltok készen a harmadik szem felnyitására, akkor az Ayahuasca-ra sem álltok készen.
A dmt természetesen hallucinációkat okoz. Viszont ennek erősségei lehetnek. Az alap szint az hogy jönnek a színes spirálok, fraktálok, hullámzás. Csukott szemmel más helyekre kerülhetsz, vagy a valóság irreálissá válik. Simán láthattál halakat (vagy bármi mást is) de ezek még mindig a te belső hallucinációid.
A következő szinten elkezdett volna lebomlani a személyiség is. Ilyen esetekben ad mély tanításokat. Ahogy korábban leírtam már az tökre nem fontos amíg csak kisebb haluk jönnek. Az könnyen kezelhető. Ha viszont átmegy egy ponton az egész, akkor megmutatja a szer mire is való valójában.
Itt nagyon jól le van írva a # 2-es válaszban hogy merre is visz ez az egész
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__102..
Úgy is meg lehetne az egészet fogalmazni hogy vannak a hallucinációk, vagy felbukkanhatnak idegen lények, entitások. Ezeket igazából nem lehet tudni hogy vannak-e, vagy nincsenek. Nem lehet leszűrni hogy mennyi a valóság alapjuk.
Aztán van az a pont ahol megáll az idő, és eltűnik a tér. Amikor nem valamit mutat meg a szer, hanem konkrétan a semmit. Na ez a semmi a legdurvább tapasztalás, mert akkor utána rá lehet kapcsolódni egy szuper tudatra. Ennél többet viszont már nem adhat, mert ez az egység-élmény az egésznek a vége.
Csak mondom nektek, hogy én magam végeztem az eljárásokat, hogy Ayahuasca-ra menjek. ;)
Én a túlvilágon a vidámparkot találtam meg.
És most mondom ... vagy négyszer ittam hónapokig erős diéta mellett. MAOI gátlót előre be is vettem hozzá.
A tudatalatti önmagammal találkoztam rendszeresen. Volt egy bizonyos terület az agyamban, aki mindig beszélgetett velem, és irányított.
Csak azután lett hallucinációm, igazi ... amint kinyitottam a harmadik szememet.
Zümmögő hangokat hallgattam napokon keresztül a YouTube-on, harmadik szem kifejezést keresve angolul, amiket lájkoltak 40+ ezreken.
Szóval nálam most kezdődik az igazi szórakozás. A DMT-nél nincs jobb dolog a világon.
Tévedés az, hogy skizofrénné válhat az ember. Sokkal reálisabban látom az embereket, mint eddig. Rájöttem, az egész társadalom téveszmében él. Egy nem létező Istent szolgálnak ...
A harmadik szemesek többsége azért hisz Istenben, stb ... mert azok agymosottak.
Én arra használom a csakráimat, amire a túlvilág fejlesztette ki nekünk, és ott semmi Isten sincs.
Nyomjátok a homlokotokat, mert csak ott találhatjátok meg az élet értelmét.
Én meg keresem az újabbnál újabb vidámpark kalandokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!