Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » (Volt)Szkeptikusok, mi történt...

(Volt)Szkeptikusok, mi történt veletek egyszer amire azt kellett mondjátok, na jó, tényleg erre nincs semmi evilági magyarázatom?

Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 18:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Olyan valósággal összecsengő jelek és információk, amiket az elme alapjáraton nem tudna értelmezni és azt hinné hogy ilyen nincs!
2023. dec. 1. 00:38
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Maga a kérdésnek a hibás feltevése miatt értelmetlen válaszolni. Szkeptikus, evilági szakak miatt úgy tematizálod, mintha ezotéria kell nyitni. Biased. Egyszerűen nem tudott most mi volt. Ennyi semmi több. Senki se tudja mi történt az ősrobbanás előtt, de senki se fog hasra ütésre válaszolni.
2023. dec. 1. 14:10
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
11 velem is ez van
2023. dec. 1. 15:08
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Eddig az #5 válasza volt a leginkább komolyabban vehető:D
2023. dec. 1. 16:06
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
A fidesz kétharmad nagyon egyszerű dolog. Nincs meg a kétharmad. A népképviselet eltörlése okoz ilyen érzetet. Az valójában egyharmad.
2023. dec. 1. 18:14
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Nálam az történt, hogy kezdetben elég ezoterikus voltam, valamennyire még isten létezését is el tudtam fogadni, de ahogy telt az idő és megtapasztaltam a világot egyre inkább szkeptikus lettem, jelenleg pedig egyre erősebben ateista vagyok. Semmiféle istenben nem hiszek, sőt rendkívül veszélyesnek tartom az ezotériát és a vallást is.

Ennek az az oka, hogy sok esetben az istenben bízás vagy a szellemekben hívés veszélybe sodorja az embert. Aki bízik isten kegyelmében, sokszor azért teszi, mert nem óhajt érdemben a saját sorsáról gondolkodni.

A szellemekre pedig egy múltkori kérdés nagyon jó példa: a hölgy a párjával az épp beköltözött házukban, a fűtési szezon elindulása után véltek szellemeket látni, fuldokoltak, hánytak, de nem hitték el, hogy ez valszeg szén-monoxid mérgezés és azonnal meg kellene a fűtést vizsgálni. El is tűnt a kérdező, remélem életben van. Ez a veszélye az ilyen dolgoknak.

2023. dec. 1. 18:20
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Egyedül álmaimban voltak ilyen földöntúli élményeim, viszont nagyon izgalmas és élethű élmények, sosem felejtem el.
2023. dec. 1. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
43%

Orvos akartam lenni.

Gyakorlaton voltunk boncolás volt.Este azt mondták vannak érdekes dolgok.

Igazából félt mindenki.Körbenézhettünk megnéhtük amiket lehett majd egy óra múlva fura csiszatolást hangokat hallottunk.Egyik letakart ágy alól jött le volt ott takarva valaki.Majd hírtelen felült lepedővel a fején és úgy maradt.10 -en voltunk ott 6 kifutott majd körbeokádott kinn mindent.Aki bennmaradt az is kiszaladt a másik szobába.Jött a doki valami ideget átvágott rajta majd eldőlt.

Azt mondták néha előfordul ilyen idegi reakció a hulláknál.

Másnap én meg jó pár társam aki ott volt otthagytuk az orvosi egyetemet.

2023. dec. 1. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát az orvosi pályára erős idegek kellenek.
2023. dec. 2. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:
18: A jó Isten éppen visszaküldött valakit még egy kicsit élni, a doki meg a pokolra küldte. Bumm.
2023. dec. 3. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!