Van értelme vonzás törvényével nevezni bármilyen esetet, amikor valaki csupán eltökélt volt a célja iránt, pozitívan állt hozzá, és megvalósult? Van olyan eset, ami nem ilyen egyszerű, és amire tényleg csak nem hétköznapi magyarázat létezik?
"Onnan tudjuk, hogy létezik, hogy az eredeti környezetében, azaz nem vonzásként ugyanúgy működik, ahogy mindig is működött."
. Ennek most csak szerintem nincs értelme?
Csodákra sok ember képes, ha ki van egyensúlyozva energetikailag.Ezt jógával,meditációval,chi energia gyakorlatokkal lehet elérni.
Ilyenkor a felsőbb energiabeáramlási pontok aktivizálódnak és olyan események is megtörténnek az ilyen ember életében amit csodának vél felfedezni.
#6: milyen energia "érvényesül"? Hol van ez az energia?
#7: én nem csodáról beszéltem. Amit leírtál, az nem a vonzás törvénye.
Sziasztok,
A mindenható legyen bárki is az !(A te a hitetettben!)
Úgy szeret téged mint az egyszülött (fiát. képletesen :-)
Mindent megad az egyszülött a gyerekének!!!
Te mint istennek :-), megkapsz mindent apád álltál.(Az első sor... )
Az univerzum nem foglalkozik azzal, hogy neked rossz az életed vagy jó. Csak arra reagál ,hogy mit sugárzol.
Mit gondolsz magadról, hogy te egy senki házi vagy. Nem vagy méltó rá. Egy senki vagy.
Vagy-Te vagy az életem értelme, szeretlek, törődőm veled.
Gondold végig.
Szeretlek titeket.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!