Mi volt az eddigi legfurcsább élményed, amelyre nem találtál magyarázatot sohasem?
Főiskolás koromban történt. A lányokkal a kollégiumban szellemet idéztünk. Asztal közepén a pohár, körben az ábécé betűi. Kérdéseket tettünk fel, és a pohár elmozdult a betűk irányába. A betűk értelmes szavakká. Akkor 20 éves voltam, megkérdeztem, mikor megyek férjhez, a válasz 24 évesen, hogy fogják hívni, a válasz csak egy P betű volt. Tipikus csajos kérdések, nem vettük komolyan, csak szórakoztunk.
Nos. Igaz, hogy 28 évesen mentem férjhez, de 24 voltam, amikor a férjemet megismertem, akit Péternek hívnak...
Hiszem és tudom hogy nem ez a nomrális világ amit megtapasztalunk.Olyan dolgok vannak a világ mögött amit józan ésszel nem tudunk felfogni és megérteni.
A MÁTRIX film mutatta be talán a legjobban.
Egyik legkülönösebb eset ami velem történt.
Pont ebben a témában olvastam egy könyvet a kanapén este .Már félálomban voltam a könyv kicsúszott a kezemből és ahogy a földre esett a csattanásra ébredtem fel.
A csattanást hallottam de ahogy felkeltem a könyvet nem találtam.Kerestem mindenütt a kanapén előtt alatt,már átmentem másik szobába is hátha ott van,de mondom hogy a fenébe került volna oda de megnézem.Sehol nem volt.
Ideges voltam mert nem tudtam hova lett a könyv.
Pár nap múlva kopogott a szomszéd.Kinyitottam az ajtót és elkezdi ezt a könyvet találta a szekrény tetején.
Libabőrös lettem a hideg kirázott ilyen nincs.
Megkérdeztem hogy találta meg.
Elmondta hogy pár napja mikor kiesett a könyv a kezemből egy hatalmas csattanásra ébredt de neki a szekrénye tetejéről jött ez a hang.Egy darabig a sötétben míg feküdt az ágyban azon gondolkodott felkel megnézi mi az a szekrény tetején de álmos volt és elaludt.
Utána ki is ment a fejéből csak mikor hazaért akkor már kiváncsi volt és egy székről felnézett a szekrény tetejére ahol ez a könyv volt.
Körbekérdezte az egész lépcsőházat hogy nem kölcsönkérte valakitől és nem vitte vissza majd az utolsó akihez bekopogott az én voltam.
Elmeséltem neki az egészet el se akarta hinni.
Azt mondta mikor aznap este elaludt a Mátrixot nézte a tv-ben és azon gondolkodott hogy ha van igazság a filmben a Mátrix megnyilvánul az életben hogy felfedezze a valóságot.
Még most is libabőrös vagyok ahogy ezt leírtam.
Nèztem azt a durva filmet (nekem az)a notebook-on azt hiszem kör a címe és a notebook bekapcsolt magàtól pár óra múlva éjszaka.
Durva véletlen egybeesés volt de napokig a hatása alatt voltam
Filmes nekem is volt most pár hete.
A Pelikán vére című filmet néztem. A vége felé, mikor levágta a nő a ló fejét, stb. Az már elég durva volt. Na és pont azután a lovas jelenet után, mikor varázsoltak valamit a gyerek körül, akkor kétszer is kialudt a nagy spot lámpa pár pillanatra. Kicsit szüneteltettem a filmet és kinéztem az ablakon, odakint műkszik e rendesen a világítás, de működött. Mikor visszakapcsoltam a filmet, kisvártatva ismét elment a lámpafény. Érdekes, a tv számitógép meg minden másnak nem akadozott az áramellátása, csak a lámpa. Közben elég rossz érzéseim is lettek, úgyhogy inkább leállítottam a filmet, pedig nem sok volt már hátra a végéig. Amúgy este volt már. Szóval inkább kerestem vidámabb műsort. Nem is volt több baj a lámpával, csak az alatt a film alatt. Se előtte sem a film után. Amúgy később kapcsolgattam azt a lámpát ellenőrzésképp nincs e valami érintkezési baj. Nem volt baja, gondoltam arra is, hogy ki akar égni az izzó, de az sem, mert ez még júliusban történt és azóta sem égett ki.
Szóval passz.
Szoktam nézni mindenféle misztikus horrorfilmeket, de még sosem jártam így. Úgy látszik, a házi szellemnek ez a film nagyon nem tetszett.
6os vagyok újra.Màsik dolog az egyik főnököm meghalt ès nem mentem el a temetèsère mert nem szerettük egymást.Àlmomba megjelent ès szàmon kèrt ezèrt ès megbeszèltük idegen nyelven mert magyarul nem tudott .
Ès a másik furcsa ,hogy másodjára àlltam ennek a kommentnek neki mert egyszerűen eltűnt és újra kellett kezdenem
Volt egy kedvenc gyűrűm, minden nap hordtam a munkába. Nem értekes darab, ilyen 2000 ft-os, de nagyon szerettem, vigyáztam rá. Mindig amikor hazajöttem a munkából, egyből vettem le és mindig ugyanoda tettem a hálóban lévő dohányzóasztalra. Egy nap vettem volna fel reggel, és nem volt ott! Kerestem mindenhol, ágy alatt, fürdőben hátha ott vettem le kézmosáskor, de sehol nem volt. Még néhány napig kerestem, de semmi. Párom sem találta meg. Már olyan dolgok jártak a fejemben, hogy biztos párom meg akarja kérni a kezem, és a gyűrűvásárláshoz csente el a gyűrűmet. (Zárójelben megjegyzem, hogy ez már vagy 3-4 éve volt, de párom azóta sem kérte meg a kezem, szóval tuti nem ő volt.)
Aztán egyik este párom főzött vacsorát. (Paprikás krumplit). Arra mondjuk már nem emlékszem hogy rögtön kezdett el enni amikor kész lett a kaja, vagy valamikor utána, de nem is lényeges. Szedett magának párom kaját, elült a kanapéra hogy megegye, és hirtelen kiköpte a kaját mert benne volt a gyűrűm!
Máig nem tudjuk hogyan történt... a konyha közelében nem voltam amikor főzött, meg előtte sem használtam azt az edényt amiben főzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!