Szerintetek az állatainkkal is találkozunk a túlvilágon, mint a szeretteinkkel?
Figyelt kérdés
Két állatkámat is elvesztettem a napokban, igazából folyamatosan ezen kattogok... Tudom, majd elmúlik, lehet hogy csak magamat szeretném valahogy megnyugtatni.2023. nov. 26. 15:09
2/5 anonim válasza:
Ezen én is átmentem tavaly év végén. Decemberben elején meghalt a halacskánk, év elején a cicánk. Azóta is sokat gondolok rájuk, hiányoznak nagyon. Bár csak tudnám, hová kerülnek. De mivel bennük is ugyan úgy teremtett lélek van, ugyan olyan életenergia mint bennünk, szerintem ugyan oda kerülünk.
5/5 anonim válasza:
A 4-es válasz természetesen nem igaz. Szerintem az állataink is oda kerülnek, ahova mi is, és majd találkozhatunk velük. Én ebben hiszek, és várom is, a földi élet csak átmeneti, az igazi élet Odaát vár ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!