Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az elhunyt szeretteink látnak...

Az elhunyt szeretteink látnak bennünket amikor virágot viszünk nekik?

Figyelt kérdés
Sokan úgy tartják a sír az élőknek van nem a holtaknak, én azt hiszem ez nem így van, mindig nem láthatnak bennünket de amikor hozzájuk megyünk és beszélünk is akkor biztosan látnak és hallanak. Az üknagyapám akit fotón sem láttam ő vajon tudja e, hogy hetente látogatom és szeretettel gondolok rá? Hogyan vélekedsz erről?

2022. máj. 1. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Én nem hiszek ebben.Szerintem ott már nincs semmi, csak a lélektelen emberi maradvány.

De nézd meg a Coco című mesét.Biztos tetszeni fog!

2022. máj. 1. 17:06
 2/8 Grimfox ***** válasza:
71%
A sír tényleg az élőknek van, hogy emlékezzenek, és hogy tisztelettel adózzanak az őseik előtt. A holtak lelkei a halált követően olyan helyre távoznak, ahonnan már nem láthatják azokat, akik az életükben rokonaik, szeretteik voltak. Ha belegondolsz, ez így jó nekik, mert nem kell látniuk az élő szeretteik gondjait, szenvedését, ahogy lassan megöregszenek, meghalnak. Ezt tehetetlenül végignézni kínzás lenne számukra szerintem.
2022. máj. 1. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindenkinek egy személyes elgondolása. Boztos vannak akiknek jólesik, ha arra gondolnak, hogy a halott anyuka, nagymama, apuka stb. figyeli őket. Az emberek egy másik része meg hülyeségnek tartja ezt.
2022. máj. 1. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha látnak is nem úgy, ahogyan mi.
2022. máj. 1. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek az ilyen dolgokban, de azt mondhatjuk valakinek, hogy amikor megemlékezünk, gondolunk az elhunyt szeretteinkre, akkor "látnak". Biztos jól esik ezt hallani.
2022. máj. 1. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az esetek nagy százalékában pár hét és elmennek innen. Nagyon nagyon ritkán egyből elmennek, nem is várnak. Ritkán ez nem az ő döntésük. Még sokkkkkkkkal ritkábban pedig kb itt ragadnak különbögő okokból, és amikor így van, azoknak is csak a kevés százalékánál képesek megtenni, hogy odamennek a sírhoz, és ha képesek, akkor is miért pont akkor mennének, amikor te...

Szóval..., egy szavas válaszom a nem.

Nem látják.

Meg gondolj bele..., ha már több éve is hogy meghalt, akkor már egyre valószínűbb, hogy újra megszüketett.. akkor meg ugye végkép nem látja.

2022. máj. 1. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én eleve a temetés fogalmát nem értem… olyan mint valami perverz szertartás, már bocsánat… latni a sokszor őrjöngő rokonokat, ahogy a koporsó lemegy a föld alá… nem tudom ez kinek az ötlete volt, de én meg akarom tiltani hogy nekem lehessen… a sírhely koncepcióját sem annyira értem… szerintem csak fájdalmat okoz
2022. máj. 1. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Hamvasztás és ami abból megmarad valami gyűrűt önteni. Perverz? Nem tudom van-e már ilyen.
2022. máj. 2. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!