Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan erősítsem meg az elmém?

Hogyan erősítsem meg az elmém?

Figyelt kérdés

Lehetséges egyáltalán, az elme tényleg olyan mint egy izom? Sokszor megkaptam már, hogy nem azért nem jutok előrébb az életben, mert hiányosságaim lennének, hanem rossz a gondolkodásmódom. Próbáltam pozitívan hozzáállni, hasznos dolgokat tanulni, empatikusabb lenni. De végül minddel ugyanoda jutottam. Sehova.

Kaptam már meg azt is, hogy nem tudásra van szükségem valójában. Ez érdekes volt. De akkor mire?

Úgyhogy arra gondoltam, hogy ha esetleg valaki tud valami módot arra, hogyan lehet valaki döntésképesebb, kitartóbb, fesztelenebb, azt nagyon megköszönném, ha megosztná velem.

2023. nov. 21. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Igen.
2023. nov. 21. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Gyakorolj. Meg határoztál pár célt magadban. Kezdj el utakat találni magadban hozzájuk, gyakorolj.
2023. nov. 21. 18:30
 3/9 anonim válasza:
Ha pallérozod az elmédet, akkor a gondolkodásmódod is egyre jobb lesz.
2023. nov. 21. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Ajánlom Brian Tracy főnix szeminárium összes részének megnézését. 40évnyi tudományosan összegyüjtött tpasztalatot oszt meg neked 26. részben. Ha nem vagy képes megnézni az összeset, akkor ne is várj választ a kérdésedre.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLp1hpnPpJnNpbfR1EhJOi..

2023. nov. 21. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem erősítés ez, nem izmokról van szó. Inkább olyan ez, mint a balett.
2023. nov. 21. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más a gondolkodásmódja. Az elme nem egy izom, hanem számtalan agysejtek közötti kapcsolatok, szinapszisok egysége, amelyek csecsemőkorunktól kezdve szerveződtek a környezeti hatások és az egyén fejlődése EZÉRT mindenkinél teljesen egyéni kapcsolatrendszer alakult ki, mindenkinek másképp van az agya huzalozva.

Ezért szerintem nincs olyan, hogy rossz gondolkodásmód, csak más. Mert mihez képest rossz. Ha neked ezt mondják és ezt elhiszed magadról na az a rossz.

Az elmédet úgy erősítheted, hogy fejlődsz önmagadhoz képest. Amit el szeretnél érni azt gyakorlod, fejleszted magadban. És értékeled magadban amit elértél. Így minden nap egy kicsit jobb lehetsz a tegnapi önmagadnál.

2023. nov. 21. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Különbözőképpen értelmezik az emberek az elme és a tudat fogalmát és nagy kavarodás is van ebben, de ha lehet, nézz utána jobban és ne akard az elmét megerősíteni! Hanem a tudatot! Tisztázd a fogalmakat.
2023. nov. 22. 01:51
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Az egódat erősítsd, minél többet és többet...!
2023. nov. 22. 05:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mit mantrázol magadnak, szóval igen, végülis olyan mint egy izom. Ha folyamatosan rosszul használod, csak még jobban "lesérül". Csak egy példa: a mosoly. Eleinte nehéz és őszintetlennek hathat, de idővel azt veszed észre hogy neked és a körülötted lévőknek is jobb a közérzete valamivel. Ez sem jön mindig magától, elhatározás is kell hozzá, ahogyan a sportolás is egy nyűg eleinte. De ha el határoztad magad és kitartóan gyakorolsz, egy idő után kezded észre venni a pozitív hatásait. Mind a cselekvés hatásait, mind az elhatározás, kitartás sikerélményét.
2023. nov. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!