Életképtelenségen hogy lehet javitani?
Valahogy én is így vagyok. Már a hétvége sem érdekel, mert úgyis melózni kell hétfőn ismét. Aztán amikor nézem a híreket, még ennek az életnek is örülök, mert hazamegyek a családomhoz, az otthonomba. Ilyenkor kicsit magamhoz térek, hogy még ez is jobb, sokkal jobb, mint másnak.
Eleinte ittam, aztán vásárolgattam, most az elutazások az új függőség, menni kell.
Ez nem depresszió?
Csak nem a súlyos eset…
A 4.írta meg a frankót,de mindenkinek,aki utál ebben a kis országban élni,azt javasolnám,h nézze meg a híreket,és adjunk hálát a szerencsénknek,h egy békés országban élhetünk,de még azt is hozzá tenném-bármennyire nem leszek ezzel népszerű-,h bár a Fidesz sok lépésével nem értek egyet,Orbán nem véletlenül haverkodik a világ ellenségével,putyinnal,sajnos rá van kényszerülve v putyin bácsi egyszercsak úgy dönt,h kis hazánk is jól mutatna a portfóliójában!
Az eredeti kérdésre visszatérve:ha az ember egészséges,van munkája,szerintem nincs miért szomorkodnia,de még hozzá tenném,h szerezz be 1-2 menhelyi állatot,és örökre megváltoztik az életed pozitív értelemben-4bújós cica gazdijaként tudom,miről beszélek!-,de engem egy jó party,egy érdekes kiállítás v egy izgi sorozat is maximálisan fel tud dobni,úgyh hajrá,én drukkolok neked,h jobban érezd magad a bőrödben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!