Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Én miért tapasztolok folyton...

Én miért tapasztolok folyton brutálisan negatív élményeket?

Figyelt kérdés
akár álom, akár féléberség, akár teljes éberségben. nem vagyok rossz ember. emberekkel kapcsolatosan is folyton csak rossz dolgok vannak. már az öngyilkosság felé hajlok. nem tudom h meddig bírom én ezt tovább.
2023. szept. 30. 07:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez médium vagy. Mint a Szellemekkel suttogóban a csaj.
2023. szept. 30. 21:32
 12/17 A kérdező kommentje:

nem hiszem. legtöbbször csak csámcsognak. egy német nő írta h náluk gyakori jelenség volt hitler idejében és állítólag az eltemetett emberek rágják a ruháikat vagy gyökereket vagy magukat. sokszor totál értelmetlen amiket mondanak. csak ez az egy cigány beszélt normálisan. nem hiszem h életcélom lenne a szellemeket istápolni. semmi közöm hozzájuk. nekem sem segített senki sem és ezért már én srm vagyok hajlandó. pár embernek segítettem, de nem volt érdemes mert azok is ocsmányúl viselkedtek. kovidkor befogadtam egy nőt, állást is adtam neki. erre...más állásokat nézett úgy h nekem kellett a túlórázásaim után kísérgetnem, plussz bevásárolni és főzni rá. nem fizetett semmit sem. azzal telt be a pohár h túlóra és újjabb kísérgetése után ételt követelt úgy h meg sem várta h átöltözzek legalább. nem is hagyott aludni. ő meg egésznap aludt és netezett.

azóta soha srnkinek nem segítek.

2023. szept. 30. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
A valóságban megélt rossz dolgok, rossz érzések okozzák a rosszálmaidat és egyéb éjszakai tapasztalataid. Spirituális támadás is könnyebben éri azt, aki nincs rendben lelkileg. A családod eléggé toxikus lehetett. Az lehet a megoldás, ha külön élsz tőlük teljesen és magad kezébe veszed a dolgaidat. Testvéreddel is felesleges tartani a kapcsolatot. Aki rossz, lehúzó hatással van rád, azt iktasd ki az életedből.
2023. szept. 30. 22:53
 14/17 A kérdező kommentje:

már nem tartom a hugommal a kapcsolatot.

már rég külön élek. most anyu halála óta a bátyámmal élek akivel jól kijövök. végre olyan munkahelyem van ahol nincs akkora stressz és nem bántanak.

ezért sem értem h miért kell még mindig szenvednem spirituálisan.

2023. okt. 1. 06:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert amiket eddigi életedben átéltél, azt nem tudod két nap alatt feldolgozni. Évekbe telhet akkor is, miután már jórafordultak a dolgok körülötted. Ez nem feltétlenül spirituális támadás, inkább arról van szó, hogy tudat alattid még mindig háborog, emészti a dolgokat. Ne foglalkozz vele, ne rágódj rajta, próbáld elengedni. Azzal foglalkozz, hogy most már jó.
2023. okt. 1. 19:04
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi. remélem is h ez a helyzet.
2023. okt. 2. 15:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Akinek az a sorsa hogy ilyen dolgokat éljen át akörül nem fognak Jórafordulni a dolgok. Sőt csak egyre inkább bedurvulnak, ezt a saját életemen látom
2023. okt. 2. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!