Én miért tapasztolok folyton brutálisan negatív élményeket?
nem hiszem. legtöbbször csak csámcsognak. egy német nő írta h náluk gyakori jelenség volt hitler idejében és állítólag az eltemetett emberek rágják a ruháikat vagy gyökereket vagy magukat. sokszor totál értelmetlen amiket mondanak. csak ez az egy cigány beszélt normálisan. nem hiszem h életcélom lenne a szellemeket istápolni. semmi közöm hozzájuk. nekem sem segített senki sem és ezért már én srm vagyok hajlandó. pár embernek segítettem, de nem volt érdemes mert azok is ocsmányúl viselkedtek. kovidkor befogadtam egy nőt, állást is adtam neki. erre...más állásokat nézett úgy h nekem kellett a túlórázásaim után kísérgetnem, plussz bevásárolni és főzni rá. nem fizetett semmit sem. azzal telt be a pohár h túlóra és újjabb kísérgetése után ételt követelt úgy h meg sem várta h átöltözzek legalább. nem is hagyott aludni. ő meg egésznap aludt és netezett.
azóta soha srnkinek nem segítek.
már nem tartom a hugommal a kapcsolatot.
már rég külön élek. most anyu halála óta a bátyámmal élek akivel jól kijövök. végre olyan munkahelyem van ahol nincs akkora stressz és nem bántanak.
ezért sem értem h miért kell még mindig szenvednem spirituálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!