Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Így nézett ki Jézus Urunk a...

Így nézett ki Jézus Urunk a mesterséges intelligencia szerint. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Itt van e [link]

2023. szept. 27. 08:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Értem, akkor te nem azt erted a mesterséges megtermékenyítés alatt amit én.

Nekem a beranya az az akibe spermiumot helyeznek. De te az emriós beültetésről beszélsz.

Kb.

Számomra “a normál eset” nem a megtermékenyített petesejtének a beültetése… Mert őszintén az fszik a terhességtől és az anyává válást megelőző 9 hónaptól.

gondolom így érthető az beranya helyetti anyaság és az ebből fakadó rassz is.

2023. szept. 29. 19:25
 32/35 anonim ***** válasza:
31: tökmindegy, hogy a te világodban mi micsoda, a valóság nem az.
2023. szept. 29. 19:33
 33/35 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem. Számomra a hagyományos ábrázolás elfogadható.
2023. okt. 12. 15:50
 34/35 anonim ***** válasza:

"tökmindegy, hogy a te világodban mi micsoda, a valóság nem az."

Valóság?😂😂😂

Bocsi, de őszintén, miből gondolod, hogy ez valós?

Ennyi erővel az Görög Mitológia összes hős alakja "valós". A Rómaival, a skandinávval és Ázsia összes csodálatos isteni erővel megáldott alakja. Herkulessel az élen.

Ha valóságról beszélünk az már nem a vallások és a hitvilág része. Hanem a fizikai valóság amik nem elméleteket hanem bizonyítékokon nyugszik. Neked mi a bizonyítékod az állításodra?

Nekem az isten az élet forrása. Egy olyan megmagyarázhatatlan dolog, ami lehetővé tette az életet, az hogy létre jöhetett az első élőlény. Az amit élőnek nevezhetünk.

Nem egy mitikus alak, mondjuk a szakállas pali a mennyek trónján. Vagy az ítélkező büntető. Vagy az aki olyannyira szerette a földet hogy feláldozza a fiát...aki békét hozott halálával a földre, mert levette a világ bűneit...és azóta is béke van a földön...

Valóság az, hogy ez pontosan látszik, 1987 éve egy ember sem vetett a 10 parancsolatnak és mindenki betartja azt a tanítást hogy "szeresd felebaratodat mint magadat"... vagy elég nagy az öngyűlölet az emberekben....🤷

De nem tudom, abban hiszel amiben akarsz...

De ennyi, nem véletlen hagytam az egészet. Egyszerűen nehéz normális vitát (eszmecserét) levezetni...

2023. okt. 13. 11:34
 35/35 anonim ***** válasza:
A lepel eredeti, tűzvészben sérült utólag ezt foltozták a középkorban és ebből vettek elsőként mintát a kutatók, majd több vizsgálat is következett . Jézus nem zsidó sem héber , keverék , a mai népcsoportok sem eredetiek sem egyiptomi sem arab tersegekben, a hóditások be kiköltözések megcserélték a lakosságot . Eleve csak a judeaik zsidók és izraelben még 11 törzs eltérő származás típus létezett . A barnabőr most sem jellemző teljesen mert felöltöznek a napégés elől . Egyiptomi szokás volt a metélés , a vérzékenységet kiszűrte mert akkor végezték az újszülötten amikor az alvadás maximalis , egy seb okozta halál bármi továbbörökítés belterjesseg kiszoritásáért . Nem zsidó rítus .
jan. 28. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!