Segített már meg Isten, mikor nagyon kértél valamit?
Szerintem ez rossz hozzáállás.
Isten nem annak függvényében segít, hogy mennyire-nagyon akarod. Ráadásul, ilyen dolgokba Isten szerintem nem szól bele, szabad akaratunk van, ha valaki nem akar megbocsátani neked, az az ő dolga.
Nem csak kérni, de hinni is kell benne, hogy bekövetkezik a kérésed.
Különösen, ha Te okoztad a távolmaradást a Valakitől.
Engem sokszor segített meg a JóIsten.
Persze elég koros is vagyok hozzá a (sokhoz)
Minden este az az utolsó mondatom minden este az imám után, hogy:
Istenem! Adj lehetőséget, hogy megérdemeljem a mindennapi kenyeret és a bűneimért, csakis engem büntess.
Én azt kértem tőle, hogy megkaphassam, megtudhassam az élet valós leírását. A szabályt szerettem volna, ami a létezésről szól, a magyarázat, amivel megfelelően tudok élni. Végül is úgy a korrekt, hogy a receptet elolvassuk, mielőtt sütni/főzni készülünk, nem? :P
S nem csak magamért kértem, hanem a többi emberért is, mert ha megkapom, akkor átadhatom másnak is, hogy az ő életük is jobbá váljon. Isten pedig kegyes, és eljuttatta hozzám, amiért örök hála neki, de hát úgy is tudja. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Segíts magadon, Isten is megsegít!
De komolyan, ha hajlandó vagy valamiért áldozatot hozni, és dolgozni érte, Isten segíteni fog a célod elérésében.
Nekem segített, de mindíg pénzzel!
Pontosabban megmutatta honnan lesz pénzem, és lett is )jó melók, melóhelyeken kiskapuk) !
Igaz 1x az orrom előtt rántott ki egy balfék 40 ezer forintot, a következő hülye vevő meg felkapta, hogy nem én ejtettem el?
Hát dehogynem jaj köszönöm!!!!
:D:D:D:D
Dícsértessék az ÚR !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!