Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A meditálók hogy bírják...

A meditálók hogy bírják elviselni a valóságot?

Figyelt kérdés

Nekem ezért nem megy a meditáció, mert én nem tudom elviselni. Eleve úgy tudok létezni, hogy kell valami amibe belemenekülök, net, telefon vagy a képzeletem, mert máshogy ezt nem lehet...

Nem értem, hogy mi az a motiváció, ami valakit arra ösztönöz, hogy ezt csinálja magával, és arra törekedjen hogy nem csak a meditáció alatt, hanem 0-24ben tudatában legyen annak, ami elviselhetetlen.

Ettől a szenvedés nem szűnik meg. Vagy ha ez a meditáloknak elviselhető, akkor mitől elviselhető?

2023. szept. 17. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nehezen es en még tudatosan is almodok, egy masik vilagba vagyok, olyan jo ott lenni, amikor visszaebredek a valosagba, nagyon rossz kedvem lesz, utalom mar ezt a vilagot de nagyon
2023. szept. 18. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésekre nemszabad válaszolni mert ebben a közekben a válaszolónak csak kára származik belőle. Tessék könyveket olvasni nem pedig filozofálni.
2023. szept. 18. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!