Miért jelennek meg előttem random képek miközben meditálok?
Figyelt kérdés
Leggyakrabban arcok. Lehetnek szimpatikusak, vagy pont, hogy félelmetesek, gonoszak. Van, hogy jelenetek. Pl valakivel táncolok. De volt, hogy egy táj jelent meg.
Ezek mindengyike olyan, hogy sosem láttam az arcot, sosem voltam a helyen stb.
Mik ezek és miért jelennek meg? Nem különösebben zavar, csak ilyenkor pont, hogy pihentetni szeretném a gondolataimat.
Nem speckó meditációt csinálok meg semmi, csak légzésre próbálok figyelni.
2020. nov. 27. 23:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem, az érzéseidtől függhet, hogy mik jelennek meg előtted.
2/4 Grimfox válasza:
Ez a relaxáció állapotának egyik sajátossága. Mivel nem konkrétan meditálsz, azaz nem összpontosítod a gondolataidat, azok szabadon áramlanak, és a tudattalan tartalma felszínre tör, majdnem úgy, ahogy álmodás közben. Ha a légzés szabályozására koncentrálsz, nem csak figyeled a légzést, akkor az koncentrálja az akaraterődet, és amíg ebben a koncentrált állapotban maradsz megszűnik ez az elkalandozás.
3/4 anonim válasza:
SZakszerű véleményt tolmácsolok egy igen megbízható szakértő kollégámnak az unokahúgától: ez kezdődő skizofrénia gyanúja, kérlek keress fel egy szakembert! (pszivel kezdődőt) Béke:D
4/4 anonim válasza:
Velem is ez szokott lenni de úgy látszik Grimfox ismét tudja a megoldást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!