Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodjuk azt, amit?

Miért álmodjuk azt, amit?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az álmok amiket álmodunk az csak random történés, vagy köze van a tudat alatti vágyainkhoz. Hallottam már a tudatos álmodásról is. ha egy ember nem tudatosan álmodik akkor történnek random dolgok, vagy a tudat alattinkkal van kapcsolatban?

2013. jún. 25. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az álmodás egy elég bonyolult valami, amiben összegyúródik a tudatalattink, a félelmeink, a vágyaink, azok a dolgok, amiket ébren láttunk, éreztünk, hallottunk, szóval elég sok minden, és ezeket az agy alvás közben mindenféle nyakatekert módon összekombózza, szóval a random is meg a tudatalatti is játszik.
2013. jún. 25. 13:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem... Igazából azért jutott ez eszembe, mert kis koromban volt egy vissza térő álmom, hogy ég a házunk, és a szüleimmel beülünk egy kocsiba, és a kutyánkat szabadon engedjük, és elmegyünk. Ez azért volt furcsa, mert akkor már nem volt meg a kutyánk, és a szüleim elváltak akkor már, és nem volt kocsink. Furcsa.
2013. jún. 25. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
és nem hinném, hogy ez egy vágy volna, szóval akkor ez lehet a félelem amit írtál, de nem értem akkor miért féltem olyantól, ami már nem történhet meg.
2013. jún. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!