Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Újjászületés a piros és kék...

Újjászületés a piros és kék energiától ami eggyesül középen egy nagy fehér fénnyé ?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy mikro álmom és abban történt meg velem az a jelenség hogy anyám hangja piros fényként apámé meg kék fényként narrálták le az életem majd eggyesültek középen egy nagy napszerű fehér fényben. Nagyon kellemes érzés volt, igazi béke, sőt isten élmény is ha úgy fogjuk fel. Majd levegőt vettem és felébredtem. Olvastam Müller Péter könyvében hogy ez lenne az újjászületés vagy valami hasonló nyilvàn nem véletlen irta le ő is azt amit tapasztaltam. Valaki tud valamit erről a jelenségről?

2023. szept. 5. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20. Valamit csinálj, de mindenképpen profihoz fordulj. Azt viszont nem tudom, hogy hol találsz ilyet. Mindent mondj el, akkor tud segíteni. Ha tud.
2023. szept. 7. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:

6 os vagyok!

Kérdező, mit jelent az, hogy érzelmileg égsz? Már, hogy tele vagy szeretettel csak nincs kinek odaadni?

2023. szept. 7. 22:32
 23/25 A kérdező kommentje:
6os-nak konkrétan a vitalitásom tűnt el. És bűntudat éget hogy nem tettem eddig semmit érte, valamint félelem az árnyékomtól. Olyan mintha nem is lenne bent szeretet csak hideg üresség.
2023. szept. 8. 19:07
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező. A vitalitásodat meditációval vissza lehet szerezni és ne hasisozz többet, az ilyen szerek nélkül is el lehet érni sokmindent. Azt nem tudom neked a kundalini jóga jó lenne e, vigyázz nagyon vele az egyik ismerősöm már megjárta emiatt a pszichiátriát, majdnem megölte magát úgy, hogy ő nem is emlékszik rá.

Én a helyedben a szeretetre összpontosítanák, biztos ott van benned csak jó mélyre eltemetted. Ha akarsz róla beszélgetni, szívessen levelezek veled, nyugodtan írj privátot ha úgy érzed.

2023. szept. 8. 22:39
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképpen a szeretetre összpontosíts.

Az is jó ötlet, hogy már ne hasisozz többet (és más hasonlót se használj...)

A meditáció viszont nem biztos, hogy most jó ötlet, de ha azt szeretnéd csinálni, akkor mindenképpen tanuld meg olyan vkitől, aki régóta tanítja - és mondd el az előzményeket és azt, hogy most hogy érzed magad és miért.

2023. szept. 8. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!