Újjászületés a piros és kék energiától ami eggyesül középen egy nagy fehér fénnyé ?
6 os vagyok!
Kérdező, mit jelent az, hogy érzelmileg égsz? Már, hogy tele vagy szeretettel csak nincs kinek odaadni?
Kérdező. A vitalitásodat meditációval vissza lehet szerezni és ne hasisozz többet, az ilyen szerek nélkül is el lehet érni sokmindent. Azt nem tudom neked a kundalini jóga jó lenne e, vigyázz nagyon vele az egyik ismerősöm már megjárta emiatt a pszichiátriát, majdnem megölte magát úgy, hogy ő nem is emlékszik rá.
Én a helyedben a szeretetre összpontosítanák, biztos ott van benned csak jó mélyre eltemetted. Ha akarsz róla beszélgetni, szívessen levelezek veled, nyugodtan írj privátot ha úgy érzed.
Igen, mindenképpen a szeretetre összpontosíts.
Az is jó ötlet, hogy már ne hasisozz többet (és más hasonlót se használj...)
A meditáció viszont nem biztos, hogy most jó ötlet, de ha azt szeretnéd csinálni, akkor mindenképpen tanuld meg olyan vkitől, aki régóta tanítja - és mondd el az előzményeket és azt, hogy most hogy érzed magad és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!