Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A manifesztáló guruk szerint...

A manifesztáló guruk szerint pusztán a gondolatokkal be lehet vonzani egy piros Ferrari-t is?

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 12:04
 1/9 anonim válasza:
73%
Igen. Azért jár Ferraival az összes.
2022. máj. 4. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Azért járnak ferrarival, mert sok hülye hisz ebben és fizet azért, hogy erre megtanítsák. xD
2022. máj. 4. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Manifesztáló guruknak igen. Hitetleneknek, okostojásoknak nem. :-)
2022. máj. 4. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Manifesztációval, bevonzással és más hangzatos spirituális tudást csekély módban átadni képes technikáknál nem ezt mondják.

az elvet, elméletet mutatják meg neked, de neked attól ezért még tenned kell.

Max az Univerzum eléd rakja majd a lehetőségeket amiből lesz Ferrarid.

de ha nem gyakorolnád ezeket a technikákat az Univerzum nem rakna eléd semmilyen lehetőséget, amiből Ferrarid lenne.

2022. máj. 4. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? Ha csak egy Piros Ferrarit akarsz bevonzani akkor simán lehet hogy veszel egy üdítőt mondjuk és nyersz egy tesztvezetést az üdítővel, és az autó amit vezethetsz pont egy Piros Ferrari, még ha csak 5 percig is mondjuk. Mert te most szarul fogalmaztál, látod? Nem azt mondtad, hogy neked legyen egy ilyen autód, csak egy tárgyat említettél de szándékod semmi nem volt vele... Talán pont ezért nem működik ez az egész sok embernek, mert hülyék hozzá, és akkor jön az hogy "ez nem is működik" és felhúznak gyikre hogy jól kiadják a mérgüket hogy mekkora hülyeség ez az egész :D (akinek nem inge ne vegye magára)
2022. máj. 4. 17:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Szóval akkor jól értettem, hogy ilyesmit hirdetnek.

Nos, azért nem lehet, mert az egész egy egy áltudományos alapokon nyugvó valláspótlék:

[link]

[link]

Manapság rengeteg manifesztáló ember van, a 2000-es évek után most újra divatba jött ez az egész, csak szépen ujracsomagolták a mai fiataloknak megfelelő formában, és most a TikTok-on, meg a YouTube-on terjed ez az új hullám.

Ha valóban ilyen egyszerű lenne ez az egész, akkor a manifesztáló embereknek kellene a legboldogabbnak, leggazdagabbnak, stb. lenniük. Ez azonban aligha van így. Spontán módon jó dolgok történnek velük, amiket aztán az "Univerzumnak" tulajdonítanak, ugyanazt csinálják, mint a vallásosok, csak azok az istenben hisznek.

Bizonyítás persze nincs, de végül is, nem kell. Elég az, hogy a manifesztáló jól érzi magát abban a pár percben, amíg manifesztál. A Ferrari úgysem sem fog jönni, sem a milliók.

2022. máj. 4. 17:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem állítom, hogy a vonzás semmilyen formában nem létezhet, de ahogyan ez az új hullám (manifesztáció) hirdeti, csak egy tévedés, ami több helyen is lyukas.
2022. máj. 4. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:

nem a 2000-res években jelent ez meg, már az 1950-es években is volt, Neville Goddard az egyik képviselője annak a kornak, nem tudom előbb is volt-e ilyen vagy ez, én kb eddig néztem utána :D Inkább csak a Titok c. filmmel lett mainstream.

Én baromira beleástam magam az utóbbi hónapokban ebbe, főként mert megjelent az életemben a semmiből egy személy akihez foghatót még sose tapasztaltam, aztán el is tűnt a semmibe ahogy jött pár hét után, és válaszokat akartam hogy mi a franc is volt ez az egész, a padlón voltam úgy ahogy még soha az életemben.

És arra jöttem rá, hogy túl szépeket és jókat mondanak ezek az emberkék youtubeon, a sötét oldalát a dolgoknak elfelejtik mondani, plusz elég nagy ellentmondások is vannak.

Például az egyik legnagyobb ellentmondás, hogy ugyan gondolj arra amit akarsz, meg érezd, de aztán meg hagy a pcsába, szó szerint. Mert én is beleestem ebbe a hiába, hogy annyira belelovaltam magam az egészbe, hogy csak sokkal rosszabb lett minden amikor nem jött össze, vagy nem úgy ahogy én akartam, vagy teljesen mást gondoltam mint ami valójában volt. Túlságosan a részletekre ráparáztam, és azt is elterveztem hogy fog történni, és persze nem úgy történt. Szóval ezért kell elengedni, mert ha össze is jön, úgy se úgy fog ahogy te eltervezted, és ha időlimitet állítasz be és addig véletlen nem jön össze megint csak jön a frusztráció. Elengedni úgy értem, hogy nem nem érdekel már, csak hátradőlsz, és lesz ami lesz.

Ugyan ez is elhangzott a titokban, de kb 1 mondat volt a másfél órából, szóval baromira nem figyel erre senki :D

Na meg hogy mire használják az emberek, jézusom... Hosszabb körmök, fogyás, jobb kedv, cigiről leszokni, meg ilyen fszságokra használják, amik vagy természetellenesek hogy megtörténjen, pl hogy egy 30 éves ember magasabbra nőjjön, vagy amit qrvára nem kellene "kívánni" hanem tenni kellene érte, mint mondjuk a fogyás meg a cigi lerakása... De olvastam olyat is, hogy valaki azt akarta "manifesztálni" hogy az építészmérnöki vizsgán átmenjen, hát ez hülye bmeg, milyen építészmérnök az ilyen ?! Majd ha építtet egy házat akkor ott fogja mantrázni hogy "csak ne dőljön össze, csak ne dőljön össze" ? :DDDD

Meg például ez a "spiritual awakening" spirituális felvilágosodás vagy mi, ennek például mi a franc értelme van amúgy? Mert senki le nem írta hogy milyen előnyei lennének, meg olyan feltételei vannak hogy EZ ÉVEKIG EL FOG TARTANI blablabla... Kb akkora marhaság ez, mint az Ikerláng (twin flame) meg hasonlók... Nagyon szelektálni kell mert rengeteg a szektás f*szság, meg az ami esetleg valós is lehet

2022. máj. 4. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A gondolat ereje és hogy hiszel e elégé abban amit akarsz kételkedés nem lehet benne
2022. máj. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!