Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Újjászületés a piros és kék...

Újjászületés a piros és kék energiától ami eggyesül középen egy nagy fehér fénnyé ?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy mikro álmom és abban történt meg velem az a jelenség hogy anyám hangja piros fényként apámé meg kék fényként narrálták le az életem majd eggyesültek középen egy nagy napszerű fehér fényben. Nagyon kellemes érzés volt, igazi béke, sőt isten élmény is ha úgy fogjuk fel. Majd levegőt vettem és felébredtem. Olvastam Müller Péter könyvében hogy ez lenne az újjászületés vagy valami hasonló nyilvàn nem véletlen irta le ő is azt amit tapasztaltam. Valaki tud valamit erről a jelenségről?

2023. szept. 5. 10:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
#10. Akkor lehet, hogy most az a fontos, hogy a jó élményekre tedd a fókuszt! A fényre és a boldogságra fókuszálj. A többit megtapasztaltad, ez van, engedd el, ne vidd rá a figyelmedet.
2023. szept. 6. 15:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok!

Szerintem egyébként, amit leírtál egyfajta születés volt.

Mikor én a szívcsakránál jártam fura dolgokat tapasztaltam. Elkezdtem vissza felé menni az időben egyre visszább, egészen a születésem pillanatáig. Életképek, kisfilmek peregtek a múltamból. Írtad, hogy vettél egy nagy levegőt és onnan jutott eszembe hogy én meg fuldokoltam, aztán egyszer csak kint voltam a testemből. Úgy néztem a múltamat mintha ott lettem volna a fiatal énemmel egy szobában és egymással szemben álltunk, a saját szemembe is nézhettem. A vége az lett, hogy valaki kiabált, hogy levegő, levegő, majd hirtelen elkezdtem levegő után kapkodni, mintha elfelejtettem volna hogyan kell lélegezni, majd hirtelen vettem egy nagy levegőt és nem a levegőt éreztem, hanem energia zúdult a testembe az orromon keresztül. Azóta, ha figyelek rá tudom irányítani ezt a fajta légzést.

Egyszer én is tapasztaltam valamit szex közben. Láttam, hogy az akkori páromból kilibeg valami kék energiatest majd azt mondta, hogy szeret és vissza húzódott a testbe. A gyanús csak az volt, hogy nem párom hangja volt 😆

2023. szept. 6. 19:11
 13/25 anonim ***** válasza:

#12. Érdekes! És ezeket te hogyan tapasztaltad meg?

Kérdező! Megkerestem azt a részt egy könyvben, amire halványan rémlett, de nem jól emlékeztem.

Nem kék és vörös binduról, hanem fehér és vörös binduról van szó.

És a vörös tényleg a női.

2023. szept. 7. 12:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező és hozzászólók! Müller Péter, Váradi Tibor, Rudolf Steiner hol ír ezekről? Engem is nagyon érdekel a téma, köszi, ha megírjátok!
2023. szept. 7. 12:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Amiről én olvastam, az ez:

"Ezután te egy a köldöködből lassan kinövő vörös bindut fogsz látni. Ez a női Bodhicsitta, a bölcsesség jelképe. Amikor a vörös bindu növekszik, úgy fogod látni, hogy ezalatt az idő alatt a vágynak mind a negyven típusa eloszlik, és még ha a legtündöklőbb istent vagy istennőt látod, akkor sem fogsz érezni semmiféle vágyat. Ebben a pillanatban átéled a Legfelső Öröm Bölcsességét, amely a Szambhogakája lényege. A tisztátalan beszéd a transzcendens tisztításon keresztül eljut a Szambhogakájába (tibetiül Lon Ku). Ez a tökéletes felruházás isteni teste, és annak a szellemi közösségnek az állapotát jelképezi, amelyben, a közönséges birodalmakon átmenve, az összes Bodhiszattva létezik. A Szambhogakája jelképezi a Legfelső Örömöt, amely mélyebb, áthatóbb és állandó öröm. Ha ezt a rendkívüli örömöt és bölcsességet meg tudod valósítani, elérheted az Amitábha buddha állapotát, minden buddhák beszédének lényegét, és el nem maradsz a Bardóban.

Ha ezen a fokon nem vagy sikeres a meditációban és a megvilágosodás elérésében, látni fogod, hogy a fehér és a vörös bindu közeledik egymáshoz, és végső soron a te szívcsakrádban találkoznak. Ahogy találkoznak, átláthatatlan sötétséget fogsz tapasztalni, olyan sötétséget, mint az újhold éjszakája, és a nemtudás és a káprázat hét fajtája megszűnik. Ebben a pillanatban birtokában leszel a Boldogságon Túli Bölcsesség legfelső tapasztalatának és te azonnal átalakíthatod magadat minden buddhák elméjévé, ami maga Vairocsána. A dualista elme a transzcendens megtisztuláson át eljut a Dharmakájába (tibetiül Csö Ku). Ez a végső igazság, ahol minden dualitás belemerül a transzcendentális egységbe, és túl van az érzéki észlelésen. A Dharmakája maga az Örömön Túli Bölcsesség. Túl van a fogalmi világon, mélyebb és elpusztíthatatlanabb. Ebben a pillanatban semmi sem késztet arra, hogy meditálj, magától jön az, természetes módon. Ha nem vagy képes arra, hogy minden buddha elméjének lényegét (Vairocsána) megvalósítsad, visszahullasz a Szamszárába. Azonban, ha képes vagy erre a megvalósításra, eléred a megvilágosodást, és nem kell tovább a Bardóban bolyonganod.

Minden buddhák testének lényege Dordzse Szempa, minden buddhák beszédének lényege Amithába, minden buddhák elméjének lényege Vairocsána. Vairocsána képviseli minden buddhák eredetét.

Ha ebben a pillanatban nem tudod elérni a megvilágosodást, akkor a Csonyi Bardóban maradsz. Hogy tovább fogsz vándorolni a Bardóban, vagy elkapod a három állapot megvilágosodásának a szikráját, az attól függ, hogy az életed során mennyire gyakoroltad a Dharmát és a meditációt."

Ezt megtaláljátok a terebess.hu oldalon. Láma Lodö: Bardo-tanítások

Igaz, ez nem kék és vörös, de ez tibeti buddhizmus, ott máshogy vannak a színek, úgy vettem észre.

Kérdező, lehet, hogy majdnem megvilágosodtál?!

2023. szept. 7. 12:51
 16/25 A kérdező kommentje:

Ha egy mondatban kellene jellemeznek azt mondanám hogy: a lelkem vissza szállt az örök fénybe.

És utànna levegő vétel, majd telefon hívás. Mintha apám szeretete nem engedte volna hogy elmenjek. Inkább mondanám halál közeli élménynek mint sem megvilágosodásnak.

2023. szept. 7. 14:34
 17/25 anonim ***** válasza:

#16. A HKÉ (halálközeli élmény) során meg lehet tapasztalni ám sok mindent.

Szerinted mi az, amikor "visszaszállsz" az örök fénybe?

Sok szóval le lehet írni ugyanazt.

Apukád szeretete az valószínűleg "földi szeretet", inkább ragaszkodás, nem feltétel nélküli szeretet.

És jobban vagy már?

2023. szept. 7. 14:45
 18/25 anonim ***** válasza:

13# 12vagyok.

Fiatal korom óta meditálok és van egy bizonyos fokú látásom, amibe bele tartozik a szakrális geomertia és a szimbólumok is. Így sokszor könnyen rájövök, hogy mikor hol járok. Egyébként egy vallást sem követek.

Pont a szívcsakra volt,ahol nagyon sokat tapasztaltam, a tapasztalataim után meg olvasni szoktam. Mondjuk a Bardo tanításokat eddig még nem pont nem találtam meg, de bele fogok olvasni. Köszönöm az infót! :)

2023. szept. 7. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#18. Köszi! Azt jól teszed, hogy fiatal korod óta meditálsz. Ügyes vagy!

Nem követek én sem vallásokat, de több filozófiával (/vallással) megismerkedtem - valamennyire.

Igazán nincs mit, örülök ha felkeltette az érdeklődésedet. :)

2023. szept. 7. 15:08
 20/25 A kérdező kommentje:
17es-nek az elme zavaraim eltűntek. Érzelmileg meg égek és ezt a szívemben is érzem, a lélegzetem is nehézkes de ez nem ehez az élményhez köthető. Szerintetek menjek el valahova kundalini jogázni vagy csakrát felszabadítani?
2023. szept. 7. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!