Újjászületés a piros és kék energiától ami eggyesül középen egy nagy fehér fénnyé ?
általában ida-piros vagy vörös- női.
pingala-kék vagy fekete- férfi. (vagy fordítva, már nem emlékszem.
szuszumna az fehér és semleges, leginkább ezen futnak fel az előző energiák és a kundalana kígyó.
ida, pingala, szuszumna azok nádik ha jól emlékszem.
Azthiszem Váradi Tibor és Rudolf Steiner is írt amit fent kifejtetted.
#3. hsz vagyok. Talán a Bardo Tödolban le van írva a kérdésedre a válasz. Mármint magára a könyvre gondolok, nem csak a Wikipédia szócikkre, de utóbbit is el lehet olvasni.
Hogyan érted el a fent leírt élményt? Mikor olvastál erről?
Nálad spontán módon megtörtént?
4es azért az túlzás hogy spontán a lényeg hogy behasisozva elkezdtem sámán zenére mély lelki gyakorlatokat csinálni, mondhatni meg idéztem a lelkem sötét éjjszakáját (C. G. Jung) amitől ledobta a láncot az elmém és napokig nem tudtam aludni. Kezdtem megőrülni minden féle szent dolgot értelmeztem újra pl a keresztre feszítést stb rendesen kezdődő skizofréniás tüneteim voltak. Szóval kimerültem idegileg az álmatlanságtól és amikor sikerült is elaludni egyből felriadtam a halàlfélelem miatt.(az alvàs is kis halál ugye a görögök szerint)
A lényeg hogy amikor lefeküdtem aludni akkor kialakult spontán az alvási apnoe. Tehát nem vettem levegőt csak az utolsó pillanatban. És akkor történt ez. Én arra gyanakodtam hogy az oxigén hiány miatt dmt kezdettel termelni a szervezetem. Kb ennyi azóta rendbe jöttem
6os egyszer szex közben egy barátnőmmel is érdekes dolgot láttam. Konkrétan láttam a "fényt" egy pillanatra a szeretet fényét, kettőnk fényét, isten fényét ha úgy tetszik. Amúgy azt elfelejtettem írni hogy a kis esemény után halottakat is láttam.
Lehet tényleg a bardoban voltam.
Minden esetre azóta nem érzem magam valami rózsásan a szívemnél folyamtos szorítást érzek.
#8. Az jó. Erről így még nem hallottam. Hogy nézett ki az a fény, pl mekkora volt?
A kis esemény után hol láttál halottakat és hogy érted ezt? Holttesteket láttál vagy földhöz kötött lelkeket?
Szerinted miért van a szívednél szorító érzés? Hogy vagy? (Nem lehet, hogy megszállt vmi?)
Mást dolgokat is láttál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!