Kineziologus után rosszabb?
Sziasztok!
Kedden voltam kineziologusnal életemben először, szorongás, stressz kezelés miatt, rossz gondolatok elűzése érdekében.
Nagyon sok mindenre felnyitotta a szemem, sőt, jó is volt, én úgy éreztem. Már másnap alkalmazni kellett az elsősegély cseppet, mert nagy szorongás jött rám. Az utóbbi időben pedig a a fizikai tünetekért felelős szorongás már annyira nem volt extrán jellemző. Ilyenkor nyom a mellkasom, nehezen kapok levegőt. A nehéz légzés nagyon ritka volt, eddig. Ahogy felnyitotta a szemem, napokon belül rosszabb lett. Pénteken már volt nehézlégzésem, azóta mindennap sírok, total rottyon érzem magam. Használtam ma reggel újra az elsősegély cseppet, 7x kell csepegtetnem.
Ez normális, hogy ennyire gáz lett újra? Érdemes megijednem?
Jelenleg elveszettség érzésem van, a kezelés óta úgy érzem, nem találom a helyem, a párkapcsolatom fos, szívesen elfutnék a világ elől. Se egyedül, se mással nem jó!
Meddig tart ez így?
Bocsánat, mit takar hogy 'elsősegély csepp'?
Biztos én vagyok tudatlan, de nem értem.
Bach viragterapia elsősegély csepp. A neten találsz róla infokat :)
A nevében benne van igazából a lényeg, amikor felmegy a "pumpa" akkor használni kellene, elvileg lenyugtat.
Igen, teljesen normális, hogy felzaklatott. Pár hétig eltart. Ez olyan, mint amikor az állóvizet felkavarjak, idő amíg újra letisztul. Vagy amikor a gennyes sebet felnyitjak, kitisztítjak, utána szépen begyogyul. A lelkeddel most ugyanaz történt.
Ez a gyógyulás folyamata.
Nem mondta el a kezelés után??
3# köszönöm!
Mondta, de azt nem hogy akár hetekig is eltart. Vagy talán ezt is mondta, de olyan sok információ és élmény volt, hogy szelektálhattam. Te jársz ilyen kezelésre?
Addig marad a tüneti kezelés? Most épp citromfű teát készítek.
Amúgy olyan szépen felkavarta az állóvizet, hogy ma reggel volt egy komoly beszélgetésem pl a párommal is. Szembenéztem vele meg a gondokkal. Ezt is kezelni kellene. A gyomrom ramaty, étvágyam nincs, mellkasomon ülnek, néha úgy érzem elgyengülök.
Most végre rávettem magam egy 40 perces edzésre, mondjuk Rubint Réka altalaban kicsinál, most csak 25 percet bírtam, mert kifulladtam.
Köszönöm a választ mégegyszer, némileg megnyugtató, hogy ez normális és egy folyamat, hogy akár hetekig fos lehet. Türelmesebb leszek magammal akkor.
Igen ez ilyen. De néhány hét után azt fogod érezni, hogy mázsás kövek estek le rólad. 😉
Én egyetlen egyszer voltam, de akkor az életemet mentette meg az a kezelés.
Mondjuk én 3 hét múlva már nagyon boldog voltam. 🙂 De mondta hogy több hét lesz.
Hát bárcsak bárcsak... Alig van étvágyam is.
Kb 1 hónap múlva kell megint mennem hozzá egyébként. Jövőhéten csütörtökön megyek életemben először pszichoterapiara. Nem gondoltam volna, hogy idáig "süllyedek", én, a megértés és a biztos idegrendszer megtestesítője, de úgy tűnik túlteljesítettem magam, és ehhez hosszú évek kellettek. Keresem magam, elveszettség lenyom. Nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, és azt hiszem, ez így van jól. Bár néha úgy érzem, lehet, hogy kéne.
Ha van kedved, leirhatnád, hogy mit jelent az, hogy az életed mentette meg.
7es hát ezt én cáfolnám. Magam és több ismerősöm, barátom nevében is.
Pszichológussal nekem csak negatív élményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!