A Tollétól jobb lett az életetek vagy rosszabb? És a környezetetekben élőknek? Úgy értem hogy ti Tolléztok, akikkel kapcsolatban vagytok lehúztátok, vagy felemeltétek?
Figyelt kérdés
És úgy általánosságban, az átlagos spirituális mesterek inkább romokat hagynak maguk után, vagy inkább boldog embereket?
És az igazán nagyok?
Vannak olyanok akik a romokat azzal magyarázzák, hogy nem baj, most tönkrement, de majd ettől megvilágosodik?
Hogy van ez az igazán nagyoknál?
Ha működik a Tolle, hogyan működik jól? Úgy értem azoknak akik tényleg nem akarnak ártani maguknak és másoknak sem.
(Ezt csak azért írom, mert nekem nem számít az hogy mit mond egy olyan aki simán árt másoknak, mert én nem tudnék ártani, ezért olyanok tapasztalata érdekel akik nem tudnak ártani másoknak. Hogy neki mennyire működik a Tolle, anélkül hogy másokon lépkednének felfelé.)
2022. nov. 3. 11:15
1/6 anonim válasza:
Úgy ólvastam hogy a Tollétől az ételetek jobb lett-e. Tudod van Tolle margarin😂
2/6 A kérdező kommentje:
:))
2022. nov. 3. 12:26
3/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó :)
A tollétól jobb lett az ételetek vagy rosszabb :)))
2022. nov. 3. 12:28
4/6 anonim válasza:
A Tolle sajt nagyon jó, de a margarin rossz. Igaz hogy én a margarinokat nem szeretem
5/6 A kérdező kommentje:
Az tényleg finom, a trappista
2022. nov. 3. 12:38
6/6 anonim válasza:
Mondjuk én szeretem a trappista sajtot, de a Tolle az valóban finom még a sajtok közt is. Viszont a margarint utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!