Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alvajáró vagyok??Vagy rosszabb...

Alvajáró vagyok??Vagy rosszabbra gondoljak?

Figyelt kérdés
Ma reggel pontban 9:50 kor keltem fel.A telefonomat mindig az asztalomra teszem (ami kb 1,5 méterre van az ágytol)sosem tartom a fejem mellett és ez most is így történt.Emlékszem este nem raktam fel töltőre a telefonom és 15 % volt.Tehát reggel mikor felébredtem és telefonoztam beléptem a galériámba hogy kitöröljek pár tegnapi képet és akkor sokkolódtam ke nagyon.A galériámba egy képernyő felvétel volt ami 30 mp-es és MA REGGEL 9:20 perckor készült????!!!!a videó annyiról szól hogy FELOLDVA benyomtam a kepernyő videot es az csak ugy ment fél percig.De ami még ijesztőbb hogy benne volt a kis villámjel az akkumlátor jelben tehát TŐLTŐNVOLT A TELOMMM!!!????De reggel 9:50 kor mikor megebredtem ugyanugy 15%on volt és a töltő mellette.Most ez miii??Segítsetek!!!
2023. jún. 10. 20:43
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem ittál eleget. Vagy túl sokat. Vagy az éjjeli töltő fantom látogatott meg.
2023. jún. 10. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
??? 16 vagyok
2023. jún. 10. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon álmos voltál akkor előfordul az ilyesmi. Majd a párod is mesélhet vicces dolgokat, majd ha lesz, pl: "éjjel kérdeztem tőled valamit, válaszoltál is ezt meg azt", de neked semmi nem rémlik ebből.
2023. jún. 11. 03:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Álmodtad az egészet
2023. jún. 11. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!