Hogyha falat húzok, azzal nem csak a rosszat, de a jót is megakadályozom hogy belépjen az életembe?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 06:33
1/13 anonim válasza:
Igen, a téglafal általában jobban véd a betöröktől, a jó embereket pedig ajtón keresztül be tudod engedni. De jobb ha fogadsz egy kőművest aki megcsinálja neked.
2/13 anonim válasza:
Szia burkoló vagyok.
Megfelelő ellenszolgáltatás gyanánt húzok fel neked én olyan falat ami azt enged át amit csak akarsz jól van harcosom? Figyeljél ide reggel megyünk asztalra legyen kikészítve zsíros kenyér meg kis pálinka csókollak elöl hátul!
3/13 A kérdező kommentje:
Én is most készülök burkolni.
2023. szept. 1. 08:17
4/13 A kérdező kommentje:
2. 💛
2023. szept. 1. 08:18
5/13 anonim válasza:
Attól függ milyen.
A kérdésből valószínűsítem, hogy a te falad még csak nem is tudatosan lenne húzva, így a milyensége is kazyvasz, így a válaszom igen, a jót is kuzárod.
7/13 A kérdező kommentje:
2. Szia Uram! Pálinkától hányok, Krisztus vére édes Merlot jöhet, ha gondolod. Zsír még maradt meg téliről, azzal nem lesz gond. Kenyér egy kicsit száraz, de be tudom dobni a pirítóba, ha gondolod. Kódot is telepítsünk, aki ismeri a kódot csak az jöhet be.
2023. szept. 1. 10:19
8/13 anonim válasza:
Igen, mert rengeteg olyan dolog történik az életünkben, aminek nem tudjuk a végkimenetelét. Lehet jó is, és rossz is, ez csak az út végén derül ki.
Ha mindent kizársz, megmented magad a rossztól, ez biztos, de nem adsz lehetőséget a jónak sem.
10/13 Senior Séf válasza:
Az élet úgy szép, ha zajlik. Ha falat húzol magad köré, nem éled, csak túléled az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!