Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki veri a falat belülről?

Valaki veri a falat belülről?

Figyelt kérdés

Egyedül alszom egy nyaralóban 3 napon keresztül és nagyon rosszul éreztem magam olyan elveszettnek és nagyon magányosnak nem szoktam egyedül lenni egy lakásban..

Ebben a három napban nem tudtam 3 oránál előbb elaludni csak utánna már éjfélkor is nagyon kimerült voltam

Szóval kínok között próbálgattam pihenni de mindig felébresztett egy csapás a falon mintha kézzel rendesen rácsaptak volna a falamra ez mindennap előfordul ami ma már harmadjára történt meg ...megijedtem és feljottem hogy megkérdezzem tőletek hogy mi ez?

Régebben a szobámban is hallottam csak nem vettem komolyan én nagyon félek..

Nincs senki a szomszédban és a konyhán keresztül is szoktak jönni csapások

Valami nem hagy aludni már nagyon kimerültnek érzem magam mit tegyek?

Lelkileg is kivagyok a testvérem és a legjobb barátnőm is rákos lett és most nagyon kivagyok...

22L

2018. máj. 1. 02:50
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Hát persze, te kis skizo.
2018. máj. 1. 03:08
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
fej rak
2018. máj. 1. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Démonok között.
2018. máj. 1. 11:38
 4/9 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
50%
Faház vagy tégla? Milyen a teteje? Sűrűn lakott területen áll vagy erdőszélen/vízparton? Teljesen körbeöleli a kert, vagy van utcára érő fala? Vannak fák közvetlenül mellette? Ha igen, milyen fák?
2018. máj. 1. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Igen magam is úgy gondolom,hogy ugyanaz a fa csapkodja most a faladat,amelyik a konyhafalat is belülről és az otthoni szobádból követett a nyaralóba...és még azt mondják itt sok a reálbirka,meghogy a Gyűrűk urának nincsen valóságalapja,nemisértem...

Szellemed van kérdező,a magány és elszigeteltség érzése tőle eredhet,amikor rádtapad átadja az energiáit,továbbá lehet még manifesztálódott asztrállény..tavaly októbertől idén novemberéig nyitva vannak a kapuk,a tudatalattiból felszabaduló eddig elnyomott érzelmi töltetek képviselőinek szabad a vásár...mindenki nézhet a tükörbe....Te sütkérezz sokat a napon,szellőztess,nevess sokat,gyújts füstölőt és égess fehér gyertyákat (de csak addig amíg ébren vagy,az egy meghívó!)

Továbbá keress egy látót,kineziológust(feloldja a gócokat),parapszichológust,bárkit aki szerinted segíthet.

2018. máj. 1. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak követ egy fa, és az csapkodja a faladat.
2018. máj. 2. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet egy démon beköltözött a házba vagy csak a fát fújj a aszél a ház oldalához. Az is lehet hogy egy hajléktalan akar betérni éjjelre
2018. máj. 2. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Kőmíves Kelemen felesége a tettes.
2018. máj. 5. 15:33
 9/9 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
Kérdező, hová tűntél? Megoldódott a rejtély?
2018. máj. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!