Valaki veri a falat belülről?
Egyedül alszom egy nyaralóban 3 napon keresztül és nagyon rosszul éreztem magam olyan elveszettnek és nagyon magányosnak nem szoktam egyedül lenni egy lakásban..
Ebben a három napban nem tudtam 3 oránál előbb elaludni csak utánna már éjfélkor is nagyon kimerült voltam
Szóval kínok között próbálgattam pihenni de mindig felébresztett egy csapás a falon mintha kézzel rendesen rácsaptak volna a falamra ez mindennap előfordul ami ma már harmadjára történt meg ...megijedtem és feljottem hogy megkérdezzem tőletek hogy mi ez?
Régebben a szobámban is hallottam csak nem vettem komolyan én nagyon félek..
Nincs senki a szomszédban és a konyhán keresztül is szoktak jönni csapások
Valami nem hagy aludni már nagyon kimerültnek érzem magam mit tegyek?
Lelkileg is kivagyok a testvérem és a legjobb barátnőm is rákos lett és most nagyon kivagyok...
22L
Igen magam is úgy gondolom,hogy ugyanaz a fa csapkodja most a faladat,amelyik a konyhafalat is belülről és az otthoni szobádból követett a nyaralóba...és még azt mondják itt sok a reálbirka,meghogy a Gyűrűk urának nincsen valóságalapja,nemisértem...
Szellemed van kérdező,a magány és elszigeteltség érzése tőle eredhet,amikor rádtapad átadja az energiáit,továbbá lehet még manifesztálódott asztrállény..tavaly októbertől idén novemberéig nyitva vannak a kapuk,a tudatalattiból felszabaduló eddig elnyomott érzelmi töltetek képviselőinek szabad a vásár...mindenki nézhet a tükörbe....Te sütkérezz sokat a napon,szellőztess,nevess sokat,gyújts füstölőt és égess fehér gyertyákat (de csak addig amíg ébren vagy,az egy meghívó!)
Továbbá keress egy látót,kineziológust(feloldja a gócokat),parapszichológust,bárkit aki szerinted segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!