Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha festettem falat almomban...

Ha festettem falat almomban tenyleg azt jelenti meghalok egy heten belul?

Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nyugi!

Miért gondoltad, hogy így lesz?

2020. máj. 30. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Interneten neztem utana, ket oldal is azt irta hogy halalt jelent. Elegge beparaztam.
2020. máj. 30. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Hát az emberek álmában a modern világunkban nincsenek egységes szimbólumok. Anyám például szinte minden fontos és egyben váratlan történés előre megálmodott. De ő például mindent kifordítva. Ha álmában egy közeli hozzátartozója sok pénzt vesztett, akkor az életben valaki a családban párhéten belül sok pénzhez jutott váratlanul. És nem rablással. ;)
2020. máj. 30. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:

+ Nem erőszakosan és bűncselekménnyel (természetesen)

Azonos kúlturát fogyasztó, azonos értékrenddel és egységes azonos világnézettel rendelkező közeg kell, a majdem azonos álom kódokhoz.

2020. máj. 30. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem egy het mulva, hanem már holnap 17 56kor.
2020. máj. 30. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Korán ébredtem ma, ilyenkor olvasni szoktam és visszaalszom. Ma fél órára sikerült. Ebben a fél órában lecsaptam egy hatalmas pókot, előttem repült bele egy víztoronyba egy repülő, és igazoltattak a rendőrök. Na, ezt fejtsd meg nekem.
2020. máj. 30. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt hol olvastad?
2020. máj. 30. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Életben vagy?
2020. jún. 4. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!