Beteljesuletlen vágyak tönkreteszik az ember életét?
Imádom amíg a mai napig Afrikával jönnek….
Felfoghatatlan ami ott van, az ember tényleg elhiszi hogy szenvedni vagy dőzsölni jövünk ide
Ettől függetlenül rajtam pl kvára nem segít Afrika, ugyanúgy agybeteg maradok, öngyilkossági szándékkal
Mutathatsz nekem 100 Afrika videót
Sőt van még azon kívül 1000 gettó
Igen, Afrika...
De jó, hogy mindig van még lejjebb, amivel lehet "vigasztalódni" hogy nekünk ahhoz képest mégis csak kur va jó.
Nem,inkább az emberek teszik tönkre egymás életét.Ha nincs probléma,nincs gond,akkor csinálnak egymásnak,irigységből,önzésből,számításból és "önmegvalósításból". Mert ugye " ez neked jár"...
Persze az nem baj, ha a másik belerokkan,de mindenkinek minden "jár"...
Hat éve akkora pofánverést kaptam egy olyan embertől, aki nekem a mindent jelentette, hogy azóta szinte csak biológiailag élek.Nincs bizalmam senki felé, nem is érdekel semmi.
És nem vágyak tettek keresztbe az életben sosem. Családtagok, párjaim okozták a legtöbb bajt és bánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!