Az lenne a kérdés, hogy lehetséges-e megérezni egy ember közelségét energetikailag?
Adott egy ember, akivel egy évvel ezelőtt találkoztam személyesen, azóta nem. Elég erős, mély benyomást tett rám az illető. Sokszor eszembe jut, de már nem tartunk kapcsolatot. Ma reggel úgy ébredtem, hogy "őt éreztem". A fura bizsergő érzést, nyomást a mellkasomban és még el is gondolkoztam egy pillanatra, hogy ki ez? Mire beugrott, hogy ő. Aztán nem sokkal később ébren még egyszer, erősebben éreztem ugyanazt az energiát. Ez volt a legelső gondolatom, hogy ez "ő". Miért? Lehetséges ez?
Megköszönöm, ha csak a kérdésre kapok választ és nem jön más komment, miszerint nem vagyok normális sem én, sem az, aki ilyesmiben hisz. :)
Velem már többször is történt ilyen, de sajnos az okát nem tudom.
Valós személyt is éreztem, de olyat is, akivel csak álmodtam. Az álombelieket az álom után par órával még érzékeltem, aztán elmúlt az érzés.
3-as, nem azt éreztem, hogy ott van, csak annyit, hogy ez az ő energiája. Utána olvasok ennek, de ha félreértettelek írd le nyugodtan, hogy hol csúsztam el :)
4-es, erről írhatnál te is picit bővebben, ha szeretnél, hogy milyen folyamata van ennek, és hogy mennyire "vagy benne ebben a témában"? Fejlesztés kérdése e?
Ez ugye nem fizikai közelség, amit lehet érezni. A nem fizikai közelséget szerintem sokkalta jobban lehet érezni( Értsd, a fizikai közelséget nehezebb, mert az felszínes, nincs lényege, értelme, míg minden másnak sokkal több jelentése, fontossága van).
Próbáld meg kristályokkal. Én Elvesztettem egy kristályt, és mikor meguntam, hogy keresem és nincs sehol se, rákapcsolódtam, és 5 másodperc múlva már a kezemben volt. Egy emberrel...., nem fizikai közelség? Sokkal egyértelműbb. Bár a kristály fizikailag hat rád, ami könnyítés, míg amit írsz, elég erősen nem fizikai érzékelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!