Mitől lehetséges ez az érzés?Miért nem múlik? Más normális ember ezzt hogyan viselné? (Kissé hosszú a kifejté ezért előre is bocsánat!)
25éves férfi vagyok.
Olyan 5éves lehettem amikor csak szimplán rémálmokkal kezdődött nálam "valami".
Eleinte furcsa volt,de mint egy 5éves gyermek,ugye nem annyira fogtam fel.Késöbb elmeséltem a szüleimnek is kikkel és miket is álmodom,nem hittek nekem!(Álmomban egy sötét alagútban a föld alatt kúszom mire azt érzem hogy lassan a végére érnék egy szinte fekete börű szarvakkal rendelkező alak feje jelenik meg előttem és beszél hozzám,de valami szörnyen mély és para volt!Általában a legtöbbet pedig azt álmodtam hogy valami mint ha a padlásunkra felhúzna engem,ott egy csontig hatoló rossz és egyben félelmetes kellemetlen jelenség van.
Aztán pedig vissza ránt engem és csak zuhanok és zuhanok a semmibe!) Majd mikor 10éves múltam,suli után elvitt az anyukám a mamámhoz kicsit.Az ő szobájában egyedül maradtam,akkor életem sajnos legborzasztóbb pillanatában volt részem!
Olyan volt mint ha meg ált volna körülöttem az idő és minden egyéb!
Nem álmodtam de a szemem előtt megjelent(mint ha csak egy film lett volna)hogy a mamám meg fog halni.Pontosabban egy nagyon erős intenziv koszorú szag megcsapott a látomásom kezdetén,láttam,hogy egy sötét barna koporsóban hogyan engedik le őt,ki milyen sorrrendben ált körülötte!Éreztem a nagybögő ből kiáradó szomorú és egyben lassú zenét ami hideg zuhanyként futott át rajtam!Pontosan annyira,hogy nem tudtam felbecsülni az idő fogalmát se,és azóta sem arra a pillanatra vissza tekintve.Akor nem tudtam megmozdulni csak a végén orditottam,a féle pánik roham szrűen zokogtam sirtam,be rohantak hozzám!Ahogy átkaroltak megszünt mint amit akkor éreztem láttam.Rá egy évre meg is halt tljesen váratnul!Nem volt beteg nem volt rákos nem volt semmi olyan jel amit ha egy felnőtt ember tud akkor képes ezt felbecsülni és számitani rá.
Azóta képes vagyok más halálát 99%ban megmondani megérezni.
Ha valaki 1éven belül eltávozik és tőllem teljesen idegen,egy aféle hideg rázás ha elmegy melettem és egy intenziv koszorú illat csap meg!
Most 2hónapja halt meg tudtunk nélkül egy rokonunk.Ő azon a napon kb mikor meghalt eljött az álmomba,pálinkával kináltam őt, ittunk az egéségére és elköszönt töllem.
Illetve mikor bent voltunk anyuval látogatni egy személyt a korházban,aki hozzánk közel ál(nevet személyt nem neveznék meg!).Nem pontosan emlékszem miért,kb ha jól tudom max2percet álhatunk a recepciónál.Én láttam,hogy egy alaktalan(formátlan)fekete felhő szerű valami egy korhterembe be sétál.Ahogy be sétál,egy kis időm belül hangosan megszólalt az a gép ami a szivritmusát figyeli,mindenki szaladt be abba a korterembe,ekkor kb 7.8éves lehettem(vagy még fiatalabb),meg kérdeztem anyukámtól hogy ez most mi?Anyukám pedig azt felelte hogy valószinű hogy eltávozottt közülük.Mire látogatoból kifele jöttünk,letakarva tolták őt el és az a fekete felhő szerű jelenség ott ált a fejénél miközben tolták.
Szóval,röviden egész kicsi gyermek korom óta megérzem,sőt egész pontosan látom valakin,ha 1éven belül megfog halni.
Képes vagyok halotakkal kommunikálni az álmomban.(Vagy ők velem nem tudom)
Ez engem a mai napig egy rossz érzéssel telt el!
Félek már szinte emberek közé menni.
Van ilyen másnál?Vagy csak én vagyok ennyire normálatlan?
Mielőtt valaki be irná nem vagyok bolond!Nem szorulok pszihológussokra sem agykurkászokra!
Csak szimplán ha beszéltem erről valakinek a családban akkor azért megvertek engem.
Bántotak engem kiabáltak velem ezért!
Pont azert kene pszichologus,mert gyermekkent megalaztak ez miatt.
Nem tudod feldolgozni a traumat.
Egyebkent igen,leteznek ilyen emberek akik megerzik a halalt.komolyan ha segitseget kernel szakemberrol akkor lehet jobb lenne,neked is sikerulne feldolgozni,hogy te egy ilyen ember vagy.
Mindenfele bantas nelkul irom neked ezt
A sötét alagútban kúszás 90% hogy születési trauma.
Utána kellene érdeklődnöd mik voltak a születésed körülményei. Volt e komplikáció vagy csak kellemetlen körülmény
Én egy 25éves férfi vagyok.
Amikor kezdtem felnőni,bizony a jelenségre volt pár kérdésem még visszamenőleg is a szüleimtől.
Akik azt a választ adták,hogy még akkor túl kicsi voltam ahhoz, hogy ez valóban megtörténjen és többek közt ezért sem kaptam "normális" választ.
Amikor gyerek voltam nem engedtek horrol filmeket nézni amitől talán ezt kelett volna álmodnom vagy akkár látnom!
És mint emlitve is volt már fentebb,nem minden került kiirásra a kérdésben.
De azt a szarvakkal álmomban megjelent embert sem a kinézetére(ami mostmár mellesleg tudom ki is)sem pedig a szavai miatt nem feledem el soha!
Csak is olyan dolgokat mondott az álmomban amik később évekel mind be is következtek sajnos.
Nem vagyok az a templomba járos nagyon erős valású ember.
Viszont a szüleim katolikusak!Ezért ha mélyebben bele mennék is a témába nem veszik fell,sőt,mntha elhidegülnének töllem.Ezért nme tudom mi okozza ezt?Mért én vagyok ennyire furcsán fura? Mért érdeemeltem ki ezt ?
Páldául ha valaki a családból kórházba kerül.
Nekem abszolút nem kérdéses hogy túl éli e vagy sem!
Abszorult nem hideg zuhany ként ér ha eltávozik az élők sorából.
A lelkeink nagyon eltérő szintekről és "családokból" születnek le.
Nincs ezzel semmi baj, sokan mások is látnak-érzékelnek "többlet-információkat".
A koszorúillat az elméd fordítása, a közeli halál látható-érzékelhető energetikai szinten.
Javaslom a meditációt, és valami pozitív spirituális út megtalálását, gyakorlását.
Az álmaid írd rendszeresen, és néha olvasd vissza, bár lehet ezt eleve is teszed.
A jézusi út is jó út, ha gond van, nyugodtan hívd Jézust, angyalokat, stb.
Szerintem próbalj keresni oylanokat, akik hasoblóképpen ra vannak hangolva meg erzekelik ezeket a nem-fizikai dolgokat. Talán tudnak abban segiteni, hogy hogyan kezeld, és hogyan nem lesz ez teher a számodra.
Ebben, hogy ezt így latod sajnos nagyban hozzásegített az, hogy a szüleid hogyan kezelték. Gondolom megijedtek tőle, és az ijedtséget nem jol csatornázták.
Nincsen veled semmi baj, van aki a nem-fizikai világnak erre a részére érzékenyebb.
Próbálj keresni olyan közeget, ahol hasonlóakkal foglalkoznak (pl akik szellemekkel foglalkoznak), hatha tudnak segiteni abban, hogy megtanítsanak kezelni.
Semmi baj nincs veled, vannak plusz képességeid, nekem is vannak. Az alagútban az az alak valami gonosz entitás lehetett. Esetleg egy démon. Gyerekeket is előszeretettel megkörnyékeznek. Mennyire hatott rád az az alagutas álom? Később nem tért vissza a lény? Nem érezted néha úgy, mintha lenne a lakásban valami mikor egyedül voltál? Érezted néha ok nélkül veszélyben magad a jelenléte miatt?
Kevés szülő tudja ezeket a dolgokat megfeelőenkezelni. Legtöbbjük sajnos elutasító, lerendezi azzal, hogy csak fantáziál a gyerek. Így a gyermek sokszor magára marad a félelmeivel. Miket mondott neked a lény, ami beteljesült?
Ja és hogy hogyan viselem? ...
Gyerekkorom óta életem kísérői a különféle fura tapasztalatok, érzékelések. Megszoktam. Néha jó érzés, hogy van ez a plusz bennem, izgalmas. De van, hogy inkább próbálom ignorálni és figyelmen kívül hagyni, akkor próbálok a racionálisabb dolgokra koncentrálni. A kicsit extrovertáltabb, kifelé figyelő oldalam elővenni, ha annak érzem szükségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!