Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki kitépte a polcomat a...

Valaki kitépte a polcomat a falból, ki vagy mi lehetett?

Figyelt kérdés

Kb 1 órája szakadt ki a falból tövestől a polc a konyhában.

Ebben még semmi rendkívüli nem lenne, de:

Azt hittem, felrobbant valami a konyhában. Megremegett az emelet, a padló szabályosan rengett. Hosszú hangos robaj volt, utána a rengés. Rontottam be a konyhába, a legrosszabbra számítottam. Azt hittem, tűz is van.

A következő dolog fogadott:

Oké, hogy kiszakadt a falból, még az is lehet, hogy a 2 kilós kamasz macskám alatt szakadt le (a macska mellette pislogott, valamint 8 éve lett felszerelve, tehát elvileg nem rosszul, 2 kilótól nagyobb cuccok is voltak már rajta), de az hogy lehet, hogy az alatta lévő kávéfőző és az üvegpoharak sértetlenek?Udvariasan kikerülte őket, és egy nagy ívben ugrott le. Egy fizikailag -szerintem- lehetetlen ívben. A talpára.

Ez fizikailag lehetetlen. Nincs ilyen, hogy legalább le ne sodorja az alatta lévő kávéfőzőt esés közben, még ha rá nem is esik. Ez úgy lehetett volna, ha a macska minimum úgy kirúgja maga alól a polcot, mint egy labdát, miközben ő is ugrik.Egy 2 kilós kismacska ezt a földrengést csináló tömör fapolcot. De akkor is minimum a kávéfőzőre ráugrik a macska, ha leszakad alatta az, amin addig feküdt. És akkor valami elmozdul ott.Semmi még csak meg se mozdult a kávéfőzős polcon.

Ellenben a kávéfőzős polcra kiesett a polc leghátuljában lévő porcukortartóm. Amik meg előtte voltak (borsszóró, sószóró, tejkiöntő, többi cucc) kétségbeesve kapaszkodtak, hogy ki ne essenek, mert ők csak a konyha másik végében akartak összetörni, a polc földetérésekor.

Ilyen a világon nincs, hogy egy polc kifordul a falból, de nem borul ki a tartalma, szépen kikerül mindent, a konyha másik feléig száll, talpra landol, mintha csak odatettem volna a földre, ott borul ki valahogy, de egyetlen egy cucc, a leghátsó előrekéredzkedik mégis, hadd essen ki hamarabb.

2023. aug. 21. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
A megoldás pusztán annyi, hogy amit te "Egy fizikailag -szerintem- lehetetlen ívben." formában írsz le, az valòjában nagyon is lehetséges.
2023. aug. 21. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Földrengés.
2023. aug. 21. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen volt földrengés mostanában.
2023. aug. 22. 02:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ukrajnába élsz?
2023. aug. 22. 10:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Borsod megyében élek. Itt földrengés sem voltg
2023. aug. 22. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
5 - És IQ teszted milyen lett? Negatív?
2023. aug. 23. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:

"Kb 1 órája szakadt ki a falból tövestől a polc a konyhában.Ebben még semmi rendkívüli nem lenne"

Komolyan?😅

2023. aug. 23. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!