Vajon létezik a vonzás törvénye?
Miért van az amikor gondolok egy városra hirtelen megjelenik egy személy,vagy egy videó,esetleg egy leírás arról a városról?
Tegnap kaptam meg az új munkámat az egyik munkatársamat láttam meg az utcán pedig nem ismerem csak látásból valahogy a munkahelymre gondoltam.Megláttam az illető személyt megnyugodtam.Miért van ez? Előre is köszönöm a választ!
Olyan velem is volt többször hogy “éreztem” hogyha most megyek el otthonról, akkor bele fogok futni abba akibe nem akarok mert nem is akartam hogy bárki tudja hogy hol tartózkodom épp.
Kb percre pontosan akkor sétált ki a saját lakásából mikor én egy elkerülő úton mentem a dolgomra….
Én az ilyet nem tudom véletlennek venni
Amikor pedig odaértem ahova mennem kellett szinten szembesétált velem valaki akit nem akartam látni.
És mielőtt elindultam éreztem hogy lesz valami….
De én erre nem tudok hagyatkozni mert történt velem olyan rossz dolog is ami előtt teljesen nyugodt voltam, szóval ennyit a megérzésről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!