Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik valamilyen hatásos...

Létezik valamilyen hatásos módszer hogy bevonzam amit szeretnék ?

Figyelt kérdés

Ismerem a vonzás törvényét de nekem nem igazán működik. Nagyon igyekszem. Nem ugy hogy rágörcsölök vagy valami csak tényleg másképp gondolkodom és állok hozzá dolgokhoz már majdnem egy éve... de nem jön amit szeretnék és egyre inkább kezdek beleesni megint a pesszimizmusba ...

Valami tanács ?

2020. jún. 30. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Hallgasd meg az agykontrollt.

Majd csináld a meditáció kat belőle.

A könyvet is olvasd el.

2020. jún. 30. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Inkább azt javaslom: ne hallgass az elsőre, ne hallgass az ilyen könnyű boldogságot ígérő "agykontroll" és hasonszőrű életfelforgató szarokra.

Helyette inkább ismerd fel, hogy mik a hibáid, és dolgozz rajtuk, tegyél azért, amit el akarsz élni. Ha csak ülsz és kívánkozol iránta, nem fog teljesülni, és ez nem azon múlik, mennyire görcsölve gondolsz rá.

Ha így teszel, idővel sikerülni fog.

A meditációt meg ne silányítsuk be ide, ahhoz nem kell agykontrollosnak lenni.

2020. jún. 30. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
2 igen persze dolgokért tenni kell ezzel egyet értek . Csakhát akkor mi van ha olyasmit szeretnék ami saját erőböl cselekedetből nem valósulhat meg ?
2020. jún. 30. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha irreális dologról van szó (pl. hogy te legyél az amerikai elnök), akkor csak magadnak teszel rosszat azzal, ha abban a gondolatban ringatod magad, hogy valami "spirituális" dologgal menni fog.

De egyébként mi lenne az? Lehet, hogy csak neked tűnik úgy, hogy megszerezhetetlen, talán mi objektívebben meg tudjuk ezt ítélni.

2020. jún. 30. 19:56
 5/8 A kérdező kommentje:
4 Arról lenne szó hogy van egy ismerősöm aki nagyon messze amerikában él és igazából leginkább csak én érdeklődöm iránta, ő csak mondjuk ugy tud a létezésemről, online nagyon futólag beszéltünk de nincs igazi ismeretség és egy ideje sajnos már online sem elérhető... valahogy nagyon szükségét érzem hogy azért tünt e el mert velem van baja vagy ez tőlem független , ha én vagyok a hibás akkor bocsánatot szeretnék kérni ...
2020. jún. 30. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Óh...

Nos, hogy miért tűnt el, azt nem tudom sajnos megmondani, de ha tényleg csak futólag váltottatok szót, nem tartom valószínűnek, hogy te "kergetted" ki a kibertérből...

Milyen elérhetősége volt meg, ahol már nem éred el? És nincs másik?

Esetleg közös ismerős?

2020. jún. 30. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Hallgass Prepok Zsuzsit. Mindjárt az első videójában arról beszél, miért sikertelenek a bevonzási próbálkozások és hogyan lehet kiküszöbölni a hibákat.
2020. jún. 30. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Hallgass magyar Youtubereket, mint Prepok Zsuzsi, BobRamóna, akik elmagyarázzák neked.

Habár én őket annyira nem ismerem, az angol csatornákat hallgatom, de ha te nem beszélsz angolul, akkor magyarul is megtalálsz mindent!

Nem tudom milyen technikával és hogyan próbálkozol, de abból hogy azt mondod, nem működik, látom hogy sok mindent nem értettél meg. A leírásodból látszik, hogy nagyon aggódsz, kételkedsz, félsz.

Ahhoz hogy abban a helyzetben legyél, amit szeretnél, úgy is kell gondolkodnod, mint az az éned, aki már ott van!

És amit sokszor elfelejtek, hogy EL KELL ENGEDNI! Hagyni kell a magot kinőni, érlelődni. Foglalkozz mással, felejtsd el. Legtöbb esetben mikor rágörcsöltem valamire, és hónapokig próbálkoztam sikertelenül, akkor sikerült, amikor letettem, és elfelejtettem.

2020. júl. 1. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!