Létezik a vonzás törvénye? A gondolatokat tényleg megérzi a másik?
Képesek vagyunk a gondolatainkat, akár pozitív vagy negatív bevonzani ?
És ha valakire erösen gondolunk a másik tud róla ?
Történt már valakivel hasonló különös dolog?
4év elteltèvel, az egyik ismerősömre gondoltam, és pár nap elteltével jött tőle egy üzenet. Különös érzéssel fogott el, és azóta sem értem.
A vonzás törvényét nem tudom, én próbálkoztam már vele, de sajnos semmi jót nem sikerült még bevonzanom vele :(
A gondolatátvitel viszont nagyon is működik! Már sokszor tapasztaltam, az alábbi két eset például az elmúlt kb. 1 hónapban történt:
1. Reggel munkába készülődés közben otthon hallgattam egy zenét a Youtube-on. AHogy az lenni szokott, úgy "belemászott" a fejembe, hogy egész nap énekelgettem magamban. Biztos mindenki volt már így. Délután hazafelé beugrottam anyukámhoz. Kinn ültünk a teraszon, és egyszer csak elkezdte dúdolgatni ugyanazt a számot, ami nekem egész nap (és abban a pillanatban is) épp a fejemben járt! Kérdeztem tőle, ez most honnan jött. Azt mondta nem tudja, csak hirtelen beugrott. Népszerű dal amúgy, ismeri ő is, de azt mondta h már egy ideje nem hallotta, most viszont egyszer csak bevillant neki.
2. Anyósoméknál voltunk a párommal és szóba került a nővére. Mindketten rühelljük őt, de én nyilván azért nem szidom hangosan a szülei előtt. Ahogy az anyós olyan elfogulva beszélt róla, hogy szinte piedesztálra emelte őt, nagyon-nagyon nehezen tudtam megállni, hogy ne mondjam el a véleményemet. Ránéztem a páromra, egy pillanatra összeakadt a tekintenünk, majd ő hangosan kimondta szó szerint azt a mondatot, amit én szerettem volna! Ő sem tudta megmagyarázni később a dolgot, csak annyit mondott, hogy hirtelen bevillant neki ez a mondat.
Létezik, de nem úgy, ahogy képzeled.
A másik nem érzi meg a gondolataidat.
Megerősítési torzítás.
hát valamiféle telepátia tuti létezik mert sokszor ha megérzem valakinek a random gondolatát akkor csörög a telefon ált., de ez inkább csak azoknál van akikkel mélyebb kapcsolatom van.
De ez erősen kétlem hogy ez az a bizonyos vonzás törvénye lenne...
hát... Egy kicsit offtopic a dolog, de megpróbálom leírni hogy mire kezdek rájönni: ummm... tegyük fel, hogy én nagyon akarok egy csajt, már ismerem annyira, hogy eltudom képzelni milyenek lennénk együtt, a kapcsolatunk. De milyen is lennék ÉN pontosan abban a helyzetben? Nyilván boldog, gondtalan, élet-élvező meg mittudjamén mi. És mit fogok ezért csinálni? Azt amit a sok "youtube hittérítő" mond, gondolj arra, amit akarsz! És akkor a csajra gondolsz, meg hogy látod magatokat kézenfogva sétálni stb... de... mi lesz akkor, amikor abbahagyod? Vissza a valóságba, ahol te üresnek érzed magad, és kell a társ hogy jól érezd magad. Vagyis ez egy rossz technika.
Ehelyett mi lenne, ha magadat képzelnéd el, hogy TE abban az állapotban vagy és most mindegy hogy mellette ott van-e veled a csaj vagy ugyan úgy nem vagytok együtt mint most, TE úgy érzed magad mindentől függetlenül, ahogy a vágyaidban látod magad(/magatokat).
Nem tudom megmagyarázni, de ha elképzelem magam pl, hogy az a csaj már megvan nekem, a barátnőm, feleségem tökmind1, akkor 1 pillanat alatt feljebb megy 10-el a pulzusom legalább (konkrétan lemértem pulzusmérővel), a szívemben enyhén szúró érzést érzek, és boldogságot, átjön az onnani boldogság. De nem tudom megmagyarázni, hogy konkrétan hogy tudom elképzelni hogy megvan a csaj, egyszerűen csak azt mondom hogy "úgy érzem magam, mintha már meglenne".
Ja, és ezt úgy mondom neked, hogy fél éven át olyan mély depresszióban voltam mint még soha, és még az öngyilkos gondolatok is megfordultak a fejemben. És most érdekes mód az ellenkezője van, élvezem az életet, mint annak idején amikor még nem jött az életembe ez a személy és nem tett lelki beteggé, amikor még minden happy volt :D
Lényeg a lényeg: ne arra gondolj hogy mit akarsz, hanem arra, hogy Te hogyan éreznéd magad, ha meglenne az a valami, de ne a tárgyat/személyt lássad, az nem érdekes, magadat lásd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!