Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan akiben felébredt...

Van itt olyan akiben felébredt a kundalini energia?

Figyelt kérdés

2023. aug. 15. 18:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Bocsi, hogy eltűntem, de kicsit sok volt a dolgom..

A megnőtt a tapasztalataim tárháza a kundalini energiával azóta amióta feltettem a kérdést..

Láttam páran írták, hogy ez sátáni erő meg ilyenek.. szerintem ezt az erőt lehet jóra is rosszra is használni.

Nekem pl azóta nagyon gyakran idegen szavak jelennek meg a fejemben amik legnagyobb megdöbbenésemre létező dolgok google barátunk szerint legalábbis.. pl.: saya maha saya, vagy sati..

legtöbb szó ami nekem jön a buddhizmushoz kapcsolódik..

Az éjszakai rezgést is írta valaki, azt is tapasztalom.. van, hogy a szemgolyóm is úgy rezonál majd kiesik😀..

Megérzések.. képességek.. energia érzékelés stb.. jön minden ezerrel.

Legutóbbi felfedezésem a füstölő..

Vettem eredeti tibeti füstölőt.. eddig azt hittem, hogy az csak mese, hogy tisztítja a teret.. hát még saját rezgése is van.. egy csoda..:)

Azóta imádom a füstölőket..:)

Hát egyelőre nekem ennyi tapasztalatom van vele. Már nem para annyira, bár nem tudom mi jöhet még:)

2023. aug. 28. 12:17
 22/34 anonim ***** válasza:
39%

aha. biztos.

sztem azért többet és normálisat írna akinek tényleg felemelkedett a kundalinije. már bocs, de ez elég gyerekes dolgok amiket írtál.

hú, most be kell sz@rnom a füstölős tapasztalataidtól.

az éjszakai rezgéseket is már a gyökér csakra mrgnyitasával is lehet érezni és mindazt amit írtal.

bocs, de neked nem emelkedett fel semmi, csak kezdenek kinyípni a csakráid. írom: csak kezdenek kinyílni.

de meélj be magadnak amit csak akarsz. kisgyerek vagy még, az látszik.

ha meg valóban felemelkedik, akkor meg majd rinyálni fogsz.

a kundalininek semmi köze nincsen semmi féle mantrához, pláne amelyek az itteni vilagból, síkból származik.

semmi köze a sátánizmusnak, de még a budhizmusnak sem. Budha és a Budhisták csak elérték ezeket a szinteket és feljegyezték. csak egy úgymond stratégiát állítottak fel h a legtöbbjüknek hogyan sikerülhetett ezt elérni.

leginkább azoknak emelkedik fel, akik meg is ossztjáj azt h hogyan érték el.

te itt csak gyerekként újjongatsz. ez elég szánalmas. inkább tartottad volna magadba, mert úgy nem okoznál szégyent azokra nézve akik valóban elérték ezt az állapotot.

így mindenki aki egy csöppet is mást észlel a csakrái álltal és újjong, már azt gondolja h felemelkedett a kundalinije.

sok kezdőm volt, akiknek vélhetően felemelkedett tényleg a kundslinijük. ezerszer érettebbek lettek és inteligensek

nekem ez nem jön át tőled.

2023. aug. 28. 13:49
 23/34 A kérdező kommentje:

Én nem tudom , hogy te ki vagy és milyen kezdőid voltak . Lehet valami oktató , vagy ilyesmi vagy a szöveged alapján. Mindenesetre egy biztos, hogy az a mérhetetlen rosszindulat amikkel a soraidat átitattad , nem arra utal, hogy te akármilyen szempontból hiteles lennél.

Az a sok szar ami benned felgyülemlett téged fog kicsinálni nem azokat akikre rázúdítod.

És még én vagyok az éretlen😂

Szerintem te azt sem tudod , hogy a kundalinit eszik vagy isszák🙈…

2023. aug. 28. 14:58
 24/34 anonim ***** válasza:

Nekem is ez jött le hogy lenéző hogy ő hol tart..

Viszont én is kundallininek hittem mert rezgek ..igen olvasgat az ember keres nem épp ilyen segitségre szàmit :(

Én is olvastam hogy a csakràk rezegnek..de hogy?meg miért csak néha vagy mi aktivàlja?

mi nem vagyunk sem diàkok sem mesterek hanem azt se tudjuk mi miért történik..azaz van sejtése az embernek..nàlam pl.egy ember inditotta el ezeket a véletleneket meg jeleket meg rezgés mindent..és ugye lélektàrs ikerlángkapcsolatokban is lehet rezgés olvastam..

És igen félelmetes volt elsőre erre kelni hogy rezgek és hangja is van a rezgésnek ..

De hogy mitől aktivàlodik?

2023. aug. 28. 15:04
 25/34 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez az.

Még el is hinném neki amit mond , ha egy kicsivel több érzelmi intelligenciával írná amit ír.

Egy biztos , akármilyen oktatónak is hiszi magát.. nem egy guru az tuti😀

Én egyébként nem magamtól találtam ki , hogy a kundalini energiám ébredt fel , hanem olyan mondta akinek fel is emelkedett már.

De ettől még nyilván nincs kizárva, hogy téved. Mindenesetre én itt nem az észt osztom, hanem hozzám hasonlókkal próbálom kitalálni , hogy ez mi és megosztom a saját kis “szánalmas “tapasztalataimat.

Nekem a kis senkinek az is nagy dolog amit eddig tapasztaltam. 😀

2023. aug. 28. 15:17
 26/34 A kérdező kommentje:

Egyébként érdekes amit írtál, hogy hangja is van a rezgésnek, mert én pl. Ezt nem tapasztaltam.

Mármint, hogy hangja lenne.

Amúgy meg én úgy tudom, hogy ha a kundalini felébred, nem szalad át az ember testén mint a gyorsvonat.

Hanem úgy tudom, hogy szépen egymás után tisztítja meg a csakrákat. Ráadásul elég változatos tünetekkel jár, szinte mindenkinél más.

2023. aug. 28. 15:32
 27/34 anonim ***** válasza:

Durva amugy ez a rezgés..

Mert elötte volt olyan hogy vmi làbremegős talptol végigfutott rajtam lentről fel..de a rezgések mindog akkor jöttek mikor aludtam..lenn gàtnàl rezgésre keltem és hangja van -az elsőnél megijedhettem és a fejem bubjànàl vmi zsibbadàs ment ki.. eddig mindig lenn gàtnàl rezegtem de egyszer a hàtam 😲 és nyitva volt màr a szemem nem mozdultam meg (mert akkor abbamarad)mielött rezegtem szàmsorok pörögtem 618lett az enyém meg fura mondatokat hallottam -nem nem aludtam csak nem mozdultam meg de a szemeim nyitva voltak..mintha nem egészen magyar lett volna fura kiejtése volt nem is tudtam jol lejegyzetelni vagy megjegyezni..

07.07.rezegtem utoljàra szoval nem értem nem talàltam összefüggéseket akkor ezekte a csakra dolgokra..

2023. aug. 28. 17:17
 28/34 anonim ***** válasza:
Amiket leirtál szavakat nekem az jött ki forditàsba nekem sok idő
2023. aug. 28. 17:20
 29/34 anonim ***** válasza:

saya-malàj nyelv forditása :nekem

maha -maori nyelv fordítása: sok

sati-horvàt nyelv fordítása: óràk

2023. aug. 28. 17:26
 30/34 anonim ***** válasza:
53%

érdekes...előbb azt állítod h valaki segítségével emeltétek fel, most meg azt h csak mondta valaki.

amúgy szellemi lények is segítenek, de ha semmi ilyet nem tapasztaltatok akkor az csak csakra és nem kundalini.

hát elnézést ha olyan agresszívnek hatottam, de nagyon unom, hogy mindenki kundalininek képzel mindent.

vannak módszereim a világ minden tajaról a kundalini felemelésére. azokat megosztom a tanítványaimmal.

elvileg nem mantrákat szoktak megosztani a szellemi lények és szerintem ezt csak kikerested.

móksa eredeti és szerintem nem olyan erős h felemelje a kundalinit. ahhoz jóval több kell.

2023. aug. 28. 19:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!