Van itt olyan akiben felébredt a kundalini energia?
a budhisták is felemelik a kundalinit. az miért lenne sátáni?
sok spirituális irányzat és vallási irányzat is foglalkozik vele.
a shintoizmus is és a krisna tudatosok ia, bár mára eléggé kiforgatták ezeket is.
régen a kereszténység is foglalkozott vele, ahogyan a hermetikával, mágiával is, sőt a szellemtudománnyal is foglalkozott régen. mára elfelejtődött vagy szándékosan kivették. azonban a szellemtudományt újra bevezették, csak nem nevezik meg-Kolpinghoz csatlakozott iskolákban voltam és a pap ilyesmiket tanított.
a kundalini nemcsak kígyót takar. lehet ez sárkánynak is ábrázolni vagy gyorsan növő fának is. ezek csak allegóriák.
egy teljes kereszténynek is felemelkedhet a kundalinije. nem sátáni eredetű. az h most a sátánisták elkobozták ezt a tudást és magukénak vallják az más tészta.
a budhisták előbb foglalkoztak vele.
#4 te paraszt…ez a baj a ti fajtatokkal,hogy senki se keri hogy pofazzatok rola,mindenkinek elege van mar beloleteeeeek
Legyel inkabb buddhista azok bekesek,es buddha valoban elt
A manifesztacio,univerzum letezik az imadsag is egy manifesztacios fajta
rigidity, a dogmatizmus, a kirekesztés, a homofóbia és az intolerancia,ismeros szavak?
Hany pap eroszakolt meg gyerekeket? Hany vallas haboru volt? Hany szekta eroszakolt meg tobb szaz fiatal kislanyt es olte meg oket? Bucsucedulak?
Csak azert takadtak ki a papok luther marton mert nem akarta hogy tovabb szennyezodjon a hitelet
Az egesz egy kamu.Arrol nem beszelve hogy a legrosszabb emberek valljak magukat keresztenynek,akik folyton hazudnak,ketszinuek stb!
Ma mar mindenki nagy kereszteny,akkor lehet is ugy oltozkodni,lanyoknak nem lehet nadragot hordania csak hsoszu szoknyat,haj eltakaras,nincs kidobos cici,draga c tipusoknak a 90%a kereszteny,nekik is magyarazzatok el nagy hitteritok,ne dobjak ki a csocsuket😃
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬
🪷📿🪷🕉️☸️
" egy másik isteni energia"
Csak egy Isten van a Teremtő! És van még egy valaki aki Isten szeretett volna lenni és aki magát így is hívatja a sajátjai körében: a sátán
ez már vallás kritika.
mondomh a kundalini nem tartozik vallásokhoz és még spirituális irányzatokhoz sem. elvileg minden emberben ott van és bármikor felemelkedher vagy sokaknak sohasem.
teljesen mindegy h miben, kiben hisz az ember.
aki annyira fél, az jó maradjon a saját hitében, de tényleg ne térítgessen.
egy vallás sem jobb a másiknál.
a kundalini ezért nem tartozik sehová sem.
a vallások csak kitalációk h kordában tartsák az embereket. semmi valóságalapjai nincsenek.
12-leirtam a tapasztalatom te engem ne parasztozz!!(4es vagyok)
Papok, budhistàk stb közt is van molesztàló meg szàjoncsokolos stb.
A vilàg rosszfelé megy..amikor már nem mered szabadon kiengedni a gyerekeid mert csorgatjàk ràjuk a nyàlukat vagy làtod hogy késsel a kezükben sétàllnak..
mindenki abba hisz amibe akar de a kundallini nem sàtàni az tuti..én azt se tudom nekem ez kundallini e csak vmi energiàk mozognak amikről eddig azt se tudtam hogy léteznek..
wikibol csak a teljesség igénye nélkül:
Modern teista sátánizmus
Az ide tartozó csoportok nem ismerik el a Bibliában szereplő Sátán karakterét.[4] Hitük a pogány és Babílóni vallásokban gyökeredzik. Néhány, a teista sátánizmushoz tartozó csoport, Sátánt emberszerű, de emberfeletti erőkkel rendelkező lényként képzeli el.[5]
Megint más csoportok az ősi istenségekkel, például Luciferrel, Enkivel vagy Melek Ta’us-sal hozzák kapcsolatba Sátánt.[5] A spirituális sátánisták (akik többnyire a luciferi alakot, a fény hozóját) az ÖNMEGISMERÉS ÉS A MEDITÁCIÓ ÚTJÁT VÁLASZTJÁK, és azt vallják, hogy nincs közük a kereszténységhez, sem a Bibliához, így a keresztény értelemben vett sátánimádáshoz (ld. klasszikus teista sátánizmus) sem.[4]
Jelképek, szimbólumok
Pentagramma
Baphomet pecsétje
Szarvak ábrázolása
Fordított kereszt
Lucifer szimbóluma
Az ONA (Kilenc Szög Rendje) egyik szimbóluma
A sátánizmus fő jelképei és jelentésük:[6]
Kígyó – a gerinc tövénél tekeredő kundalini energiát jelképezi a spirituális sátánisták körében
Lefelé mutató pentagramma – a spirituális sátánisták számára a koronacsakrából az emberbe áramló energia jelképe; illetve az öt őselemet szimbolizálja
Fekete, fehér és vörös színek – az alkímia jelképe, Egyiptomból származik. Az alkímia az emberi lélek istenné átalakulása. Nézetük szerint ezen átalakítás révén befejezik a teremtő Sátán befejezetlen munkáját.
Sötétség – a lélek női oldalát, a tudatalattit jelképezi
Ördög Vasvillája – egy ősi, Távol-Keleti szimbólum, amit a spirituális sátánisták is elfogadnak
Baphomet
666 – a Nap kabbalisztikus négyzete
Fordított nyolcas, a végtelen jele – a halhatatlanságot szimbolizálja
Koponya- és lábszárcsontok – a Magnum Opusnak (a lélek istenfejlődéssé történő átalakulása) Nigredo (átalakulás) állapotának jelképei
Fordított kereszt – ősi szimbólum, a fő csakrák helyes beállítását jelképezik, szintén a Magnum Opushoz kapcsolható
A keresztények nem használnak semmilyen kundalini energiát! Ezt az ezotéria a sátánizmus és a pogány vallások alkalmazzák!
A keresztényeknél Szent Szellem keresztség van, ami nem a gerinced tövében szunnyad, mint a kundalini energia, hanem Isten adja amikor behívod a szívedbe!
Ezeket csak azért írom mert nagyon nagy a megtévesztés és sokan nincsenek vele tisztában!
Egy idézet az oldalról:
"Erő-meditációkat végzünk annak érdekében, hogy fejlődjünk spirituálisan, és felemeljük magunkat. Az erő-meditáció annyira szükséges az emberi lélek számára, amennyire a táplálék szükséges az emberi test számára. A kígyó, Sátán szimbóluma a tüzes kundalini erőt jelképezi, ami a gerinc tövénél összetekeredve nyugszik. Amint felemelkedik, átalakítja az emberi lelket és elmét a megértés és a képességek egy sokkal magasabb szintjére. Sátán kígyó-szimbóluma az élet DNS-spirálját is jelképezi."
már írtam fentebb, de látszik h nem olvasta senki....
régen a keresztények is alkalmaztak okkultista dolgokat, mágiát stb. aztán letagadták. a szellemtudományt is tagadták de mára azt is úgy tanítják mintha tőlük származna.
a budhisták akkor sátánisták mert ők előbb kundaliniztak.
nemsoká a keresztények fognak kundalizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!