Ha a lelkitarsamnak van ikerlangja akkor az ő ikerlángja is a lelkitarsam?
Végülis az ikerlángból alakult ki a felebarát fogalma.
Azaz: szeresd felebarátod, mert nem tudhatod hogy ő az ikerlángod ikerlángjának az ikerlángja e.
Nekem ugyan azt jelenti mindkettő
Lehet amúgy nem de kifelytem
Ha a lelki társad akkor kb egyek vagytok az az hasonlóan gondolkoztok hasonló az utatok. Az ikerláng az két nagyon hasonló tűz már már ugyan az vagyis egy, hasonló út és gondolat.
Ahogy én lattam tinik én mennyire elbsszák túl gondoljak egyesek.
Fiatalon lattam ahogy ezt a tetszel de legyünk csak barátok vagy a legjobb span helyett használták 90% ban ezek fiú és lány barátságok voltak többnyire extrákkal.
A valóságban szerintem amúgy ez nem létező dolog, talán a felebarátos hozzászóláshoz hasonló… de inkább csak egy fogalom.
Az ikerláng kapcsolat ritka, 1-1 felállású, sok karmikus hozadékkal terhelt, ezért jobb ha csak érettebb korban találkoznak, mikor talán jobban kezelik egymást.
Lelki társ sok lehet az életben, igazi rokon lelkek.
Nem, ők ikerlángok kizárólag ketten egymásnak ti pedig csak lelkitársak vagytok,abból számtalan lehet.
Neked az ő ikerlángjához nincs feltétlenül közöd. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!