1/15 anonim válasza:
Mert csak egy olyan van a 8milliárd emberből?
Mi van ha egyszerre több ilyet is találsz?
2/15 anonim válasza:
Éld az életed és vagy jön, vagy nem. Akarással nem lehet megtalálni. Van, aki egész életében nem találja. Az esélye mindenkinek meg van, mert nem csak egy lelki társ létezik.
3/15 A kérdező kommentje:
2/ élem az életem, és nem akarással - aki nem keres- nem talál.. aki keres tán talál...
2020. aug. 13. 07:55
4/15 anonim válasza:
Ezt akartam irni, talalni annak sikerul, aki keres.
Ezert nem is fogsz ratalalni, nem szabad keresni. Az eleted olyan emberek keresztezik, akikre szukseged van a megtapasztalasaidban. Ezek lehetnek pozitivak, negativak, de addig tarto kapcsolatok, amettol-ameddig szuksegszeruek. Hiaba szaladsz olyan busz utan, ami nem vesz fel, de kiterni sem fogsz tudni elole, ha itt az ideje "felszallni".
5/15 A kérdező kommentje:
4/ köszönöm... én is igy gondolom :-)
2020. aug. 13. 08:40
6/15 anonim válasza:
Jól írják előttem: élni kell a magad életét, nem otthonra begubózni, keresni a társat, de nem gőzerővel. Belebotlasz. Színház, mozi, templom, koncert, sportolás, hobbytárs,fürdők...
7/15 A kérdező kommentje:
valakinek már sikerült?
2020. aug. 13. 09:25
8/15 anonim válasza:
Szia :) Ha írsz, beszélgethetünk. Hátha én vagyok :)
9/15 anonim válasza:
Korod, nemed? Ha budapesti vagy, írj nekem magadról! Én is ebben a hajóban evezek.
27F
10/15 anonim válasza:
Ezt nehéz megmondani, mert rengetegen vagyunk a világban, de az országban is. Lehet, hogy elutazol pl.: Somogy megyébe, ott belebotlasz valakibe, de párhuzamba, ha elmész Debrecenbe, akkor ott is találsz egy lelki társat. Tehát szerintem nem 1 személy van, hanem lehet több is. Akkor most ki az igazi? (F38)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!