Lehetséges olyan, hogy lelkitársa vágyok egy barát személyében?
Félek a szerelmi kapcsolattól rettenetesen. Így egy olyan fiúbarátot keresek aki megadja azt a támogatást amire szükségem van.
Aztán ki tudja talán idővel beleszeretek. De barátként keeem azt aki megért.
Ti erről hogy vélekedtek? Mennyire helyes ez a vágyam?
20L
Lelkitars barmilyen ember-ember kapcsolatban szerepelhet. Sok ember agy mosas miatt vonatkoztatnak szerelmi kapcsolatokra.
...Lehetseges.
Teljesen helyes.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Főleg a személyes tapasztalat elmomdásáért vagyok hálás. Én is vhogy így érzek.
A vicc az h mindig féltem attól h az igazán jó fiúbarátaim belém szeretnek. Ez egyszer megtörtént és nagyon fájó volt mert el kellett engednem mert nem szerettem viszont. Pedig ő tényleg komolyan gondolta. Ezt nem akarom mégegyszer átélni
Ha fiúbarátban gondolkozol, abban bizony mindig benne van,hogy csak az egyik kezd el érezni valamit a másik iránt.
Ez nehéz ügy...
Ez egy érdekes kérdés, attól függ, hogyan értelmezed a lelkitársat. Én is ilyet keresek nőben, de én ezt nem is tudnàm elképzelni intimitás nélkül, ami nem a szexet jelenti, hanem az ölelés, odabújás, érintés részeket. Ami nem igazán fér már bele barátságba.
Szerintem nem szabad félni ettől, próbálkozni kell, így lesz tapasztalatod, így tudod majd megtalálni azt aki tényleg ilyen. Szerintem van elég sok történet arról is, hogy barátként milyen jól megvoltak, később meg párkapcsolati szinten ez mégse működött.
Próbàlj meg élni, és merj jobban belemenni ezeke a dolgokba, legrosszabb esetben tanulsz belőle valamit
Értem. Köszönöm a váladzt. Az odabujás ölelés barátként nekem belefér. :) persze csók és szex nem.
Igazad van tényleg probálkozni kell :)
én is hasonló embert keresek, szóval nem nehéz dolog az, ha mindkét fél hasonlóan gondolkozik. mivel még én se nagyon találtam ilyen embert hosszabb távon, így tapasztalatot nem tudok mondani, de szerintem egyszerűbb így megoldani ezt az "egyik fél úgyis többet érez" dolgot, mert egy jó barát meg tudja ezt beszélni.
aki nem, az valószínűleg félre lett ismerve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!