Van még ilyen hozzám hasonló ember?
Csak úgy röviden magamról: Tanulok a semmiért (de legalább az egyetemen). Nincs jövőképem. Nincs barátnőm, de az állandó kimerültség és önbizalomhiány miatt már libidóm sincs. Nincsenek barátaim, csak akkor mozdulok ki a házból ha nagyon szükséges, hobbim sincs, a legtöbb dolog, amit elkezdek kudarccal zárul, ezért nem is vagyok nyitott az innovációra.
Szeretem a monoton életet, a szürkeséget és a céltalan semmittevést. De legfőképpen nem vagyok elégedett a testemmel és úgy érzem, mintha akaratlanul is egy idegen testbe zárba, a lelkem az évek során elfáradt. Persze előbb-utóbb változtatnom kell, mert már most érzem, hogy a tanulmányaimra kihatással vannak ezek a dolgok és akkor az igazi megmérettetések még hátravannak (gyakornoki munka, lediplomázás, majd pályakezdőként való érvényesülés).
"Szeretem a monoton életet, a szürkeséget és a céltalan semmittevést. "
Ha szereted ezt az életet akkor mi is a probléma?
7.4 milliárd ember.
Van.
Önbizalomhiányra realizáció kell.
Ebben tudok segíteni ha írsz.
Szerintem sportolnod kéne, ha eddig nem tetted.
Én 16 vagyok, de nekem még ezer célom van és álmom, és utálom ha mindig minden ugyanolyan.
Szerintem tegyél ellene minél hamarabb, és szeretni fogod a színes életet. Sok sikert!
Ez az önjelölt pszichológus 45%-os hónapok óta itt kínálgatja magát, de senki nem vevő rá.
Ha nem érdekelnek a kérdései akkor miért válaszolsz rá?
valamilyen segítő válaszra vár, te meg beállítod egy nyomoréknak. Nálad is vannak bajok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!