Van még ilyen hozzám hasonló ember?
Csak úgy röviden magamról: Tanulok a semmiért (de legalább az egyetemen). Nincs jövőképem. Nincs barátnőm, de az állandó kimerültség és önbizalomhiány miatt már libidóm sincs. Nincsenek barátaim, csak akkor mozdulok ki a házból ha nagyon szükséges, hobbim sincs, a legtöbb dolog, amit elkezdek kudarccal zárul, ezért nem is vagyok nyitott az innovációra.
Szeretem a monoton életet, a szürkeséget és a céltalan semmittevést. De legfőképpen nem vagyok elégedett a testemmel és úgy érzem, mintha akaratlanul is egy idegen testbe zárba, a lelkem az évek során elfáradt. Persze előbb-utóbb változtatnom kell, mert már most érzem, hogy a tanulmányaimra kihatással vannak ezek a dolgok és akkor az igazi megmérettetések még hátravannak (gyakornoki munka, lediplomázás, majd pályakezdőként való érvényesülés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!