Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még ilyen hozzám hasonló...

Van még ilyen hozzám hasonló ember?

Figyelt kérdés

Csak úgy röviden magamról: Tanulok a semmiért (de legalább az egyetemen). Nincs jövőképem. Nincs barátnőm, de az állandó kimerültség és önbizalomhiány miatt már libidóm sincs. Nincsenek barátaim, csak akkor mozdulok ki a házból ha nagyon szükséges, hobbim sincs, a legtöbb dolog, amit elkezdek kudarccal zárul, ezért nem is vagyok nyitott az innovációra.

Szeretem a monoton életet, a szürkeséget és a céltalan semmittevést. De legfőképpen nem vagyok elégedett a testemmel és úgy érzem, mintha akaratlanul is egy idegen testbe zárba, a lelkem az évek során elfáradt. Persze előbb-utóbb változtatnom kell, mert már most érzem, hogy a tanulmányaimra kihatással vannak ezek a dolgok és akkor az igazi megmérettetések még hátravannak (gyakornoki munka, lediplomázás, majd pályakezdőként való érvényesülés).

2016. febr. 12. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
tényleg:) mindegy,ugyanaz a színvonal.
2016. febr. 12. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ugyanaz a színvonal? Szerinted ugyanaz, hogy rászólok a kérdezőre, aki rosszul érzi magát és segítséget kér, vagy hogy rászólok valami fogyatékosra, aki hetek óta az itteni depressziós, magányos emberek körül sündörög, valami nagyon furcsa módon? Hol ugyanaz a kettő?! Kegközelebb gondolkodj és próbáld meg értelmezni az olvasott szöveget, mielőtt nekiállsz őrjöngeni.
2016. febr. 12. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem őrjöngök kedves 64%, csak nem tudtam hogy kiről beszélsz! A 3-as válaszoló is segíteni akart csak hülyén fejezi ki magát.
2016. febr. 13. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Legyen állatod. Az állat mindenre megoldás.
2016. febr. 17. 19:43
 15/15 anonim válasza:
Már van neki, az előbb itt ugatott.
2018. nov. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!