Van még aki komolyan kételkedik abban, hogy a földönkívüliek itt vannak?
Figyelt kérdés
Úgy értem természetesen nincs nyilvánosság előtt zajló kutatása sem a lényeknek sem a technológiáknak, viszont az elmúlt 2 év eseményei tekintetében bizony itt vannak. Csak azon múlik, hogy az amerikai kongresszus vallásra bírja a titkosszolgálatokat, mert igen, még a képviselők és szenátorok elől is eltitkolták.2023. júl. 14. 22:04
71/77 A kérdező kommentje:
70
De még annak sem hisznek amikor pilóták, cia-sek vallanak.
Az is mind kamu
2023. júl. 25. 18:54
72/77 anonim válasza:
Azt szokták mondani hogy nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja. Tehát mindennek legalább a fele igaz és ha ennyit beszélnek róla akkor bizony van benne igazság.
73/77 anonim válasza:
Szóval ha én azt mondom, hogy 800 éves vagyok és a Marsról jöttem, akkor annak legalább a fele igaz, és vagy 800 éves vagyok, vagy marsi. Logikus!
74/77 anonim válasza:
73# nem, mert te csak egy kis senki vagy.
75/77 A kérdező kommentje:
74
Egy okoskodó pökhendi senki…
2023. júl. 29. 09:03
76/77 anonim válasza:
Az én mamám legalább nincs a szopós macák címlapján!
77/77 anonim válasza:
73# neked annyi eszed sincs mint egy marék molylepkének, unatkozó majom. A fele igaz nem egy konkrét dologra értendő hanem az összességére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!