Van még aki komolyan kételkedik abban, hogy a földönkívüliek itt vannak?
Figyelt kérdés
Úgy értem természetesen nincs nyilvánosság előtt zajló kutatása sem a lényeknek sem a technológiáknak, viszont az elmúlt 2 év eseményei tekintetében bizony itt vannak. Csak azon múlik, hogy az amerikai kongresszus vallásra bírja a titkosszolgálatokat, mert igen, még a képviselők és szenátorok elől is eltitkolták.2023. júl. 14. 22:04
1/77 anonim válasza:
Én például erősen kételkedem benne. De nyugodtan oszd meg milyen bizonyítékok támasztják alá.
3/77 anonim válasza:
Persze, hiszen aki tagadásban él, legalább addig sem fél.
4/77 anonim válasza:
Előbb voltak itt, mint a jelenlegi emberiség, de ez majd egy későbbi történelem része lesz.
5/77 Darius- válasza:
Itt a válasz a kérdésedre
A Földön kívüli élet létezésében hisz:
az ateisták 55
a muszlimok 44
a zsidók 37
a hinduk 36
a keresztények 32 százaléka.
Hozzátenném, ez nemcsak Amerikán múlik, mert vannak tőlük független térségek inkább Ázsiában, Kelet-Európában.
6/77 Salx Narval válasza:
A felénk élők nagyon gátlásosak lehetnek én pl még egyet sem láttam életem során, ha nem szóltál volna azt hihetném, hogy nincsenek is itt.:D
8/77 UlfOrmson válasza:
Ha a titkosszolgálatok a kongresszus elől is titkolják, akkor az egyszerű emberek honnan tudnának róla?
9/77 anonim válasza:
Tekintve hogy semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy itt vannak, igen, szinte mindenki.
10/77 anonim válasza:
Szerintem kb fele-fele lehet az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!