Létezik, hogy bevonzom azokat a férfiakat, akiknek valamilyen módon köze van a 11-es, 111-es számhoz?
Példaként: az első nagy szerelmemhez a 11-es km-nél kellett lefordulni, 2018-ban megismerkedtem valakivel, aki 111-es számú kapucsengő alatt lakott, illetve a legfrissebb kapcsolatom szintén 11-es szám alatt lakik.
Ők 3-an voltak életem meghatározó kapcsolatai, diagnosztizáltan nárcisztikus jegyeket hordozva. Lehet itt valami kapocs vagy csak túlgondolom?
Úristen!!! 1993. 11. 22. születtem
1+9+9+3=22 -> 22÷2=11
11=11
22÷2=11
FÉRFI VAGYOK!!!
MI VAN ITT CSAJE???
Belemagyarázás. Mindenki kapcsolódik valahogy a 11-es számhoz, vagy más számokhoz.
Meg ugye szabad az asszociáció, mert pl. a 111-be bele lehet magyaráni az 1-es szám fontosságát, de ugyanúgy a 11-es és a 111-esét is.
Én pl:
- dolgoztam a 11. kerületben
- novemberben (11. hónap) van a névnapom
- fél 11-kor születtem
- április 11-én volt az esküvőm
Ha a nárcikat vonzod, akkor azonnal döntsd el hogy egyedül maradsz mert abból nincs kiút
Hacsak nem akarsz vérben úszni, akkor maradj egyedül
Üdv, egy nárci lánya
Nekem magammal volt számmal kapcsolatos para esetem,amit az előtted beírók persze le fognak pontozni,hogy ez nem lehetett,de igen megtörtént.
A második terhességem volt,ami kezdettől fogva nem olyan volt,mint az első valahogy baljós volt.A gyerekem akkor 7 éves volt vele minden ideálisan alakult,már előtte rosszul alakultak akkor az életünk dolgai,de úgy döntöttük megtartjuk.
Sok kisebb "jel" is volt ,amikre már nem emlékszem,de az a durva dolog történt,hogy apámtól kaptam egy új telefont csak úgy ajándékba.
Telefonálok fura kattogást hallok,mit látok a telefon csak magától 6 osokat ütöget.Csak néztem.először azt hittem,hogy én de hát úgy fogtam,hogy az még gombos telefon volt,hogy a gombokhoz hozzá sem értem.
Elég idegesítő lett így beszélni,hogy közben ütögeti a 6 osokat.Elhatároztam szerelőhöz viszem.Mi történt,na mi arra az egyetlen napra "MEGJAVULT".MÁSNAP ugyanúgy ütögette.
Nah a következő történt-egyébként a terhességemmel kapcsolatos aggodalmaim is fokról fokra erősödtek- felhívott az ezo barátnőm,akinek ezt nem is mondtam el.:
- Állandóan 6 osokkal találom szembe magam,úton útfélen és ez nem jelent jót,mert a 666 a fenevad a Sátán száma.
Aham, ennyit mondott és nem többet,aztán letette,én akkor nem tudtam még mi ez a híres 666,így tudtam meg,de mélyre hatott a telefon hiszen a telefonom is ezt a számot sokszorozza nekem,ergo FIGYELMEZTETÉS.
Az apámat ezután napi szinten zaklattam evvel,aki röhögve hitetlenkedett,aztán egyre furábban lettem,de az orvos a kérésemre nem volt hajlandó idő előtti ultrahangra küldeni.A telefon viszont FÁRADHATATLANUL ütögette a 6-osokat.
Aztán 1 nappal azelőtt,hogy kiderült mi van,valami regisztrációt akartam végrehajtani azon a telefonon,már nem tudom mit 16 éve volt és érdekes akkor nem ütögette a 6 osokat.
A regisztráció közben pedig azt kérte a monoton hang,hogy csak a nevemet mondjam ki (nagyon érdekes,mert utána csináltam még ilyet és nem volt ilyen kérés) de ezt úgy érzékeltem akkor,mint egy kísértethangot a nevemet kérdezve a telefon pedig ,mint egy őrült evvel egyidőben a 6 osokat újra ütögetni kezdte.
Én elkezdtem remegni,annyira megijedtem valahogy ettől, a telefont kiejtettem,aztán kikapcsoltam és nem mertem bekapcsolni többet.
Másnap fogtam magam elmentem magán fizetős ultrahangra,ahol nem engedték,hogy beszálljak a kocsimba,jöjjön valaki értem,mert halott magzatom van,akinek már el kellett volna vetélnie és emiatt vérmérgezésem.
Nagyon sajnálom ami veled történt! A jelzésekben, intuícióban és a “derült égből villámcsapás” gondolatokban én is hiszek.
Remélem azóta nem volt sem ilyen jelekben sem pedig tragédiában részed.
Nem, ez volt az egyetlen tényleg nagyon rossz és furcsa para az életemben,de akkor borzalmas volt.
Emlékszem mikor kiderült mi van velem a telefontól meg akartam szabadulni,mintha az lenne a hibás,értem jött az apám,akit naponta evvel riadóztattam pedig annyira ateista volt,most már nem az,napi szinten kiabáltam vele,hogy baj van nem tudom mi de az van,látta ő is a telefonon az anomáliát,végül a telefont beledobtam egy kukába.
MOST ESIK LE evvel sincs vége az érdekes beírásodnak.
Ugyanis mikor elmentem fizetős ultrahangra péntek volt,apám jött értem, mint mondta és ő vitt el a kórházba,akit felhívott az ultrahangos,mert intézkedett rendes volt.
A professzor mondta mivel hivatalosan 6 hónapos vagyok szülnöm kell,ha 3 napig nem szülök császármetszés lesz,azt nem írom le,mi mindent csináltak, hogy megszüljek végre és ne legyen császár (hozzáteszem a lányom teljesen természetesen született,pedig 46 kiló vagyok vasággyal együtt,bármennyit is eszem).
Viszont,most érdekes mikor a picim teste a világra jött 3 nap kínlódás után 2007. de 11.hónap 11-re vasárnapra esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!