Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik, hogy bevonzom azokat...

Létezik, hogy bevonzom azokat a férfiakat, akiknek valamilyen módon köze van a 11-es, 111-es számhoz?

Figyelt kérdés

Példaként: az első nagy szerelmemhez a 11-es km-nél kellett lefordulni, 2018-ban megismerkedtem valakivel, aki 111-es számú kapucsengő alatt lakott, illetve a legfrissebb kapcsolatom szintén 11-es szám alatt lakik.

Ők 3-an voltak életem meghatározó kapcsolatai, diagnosztizáltan nárcisztikus jegyeket hordozva. Lehet itt valami kapocs vagy csak túlgondolom?

2023. júl. 5. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Úristen!!! 1993. 11. 22. születtem

1+9+9+3=22 -> 22÷2=11

11=11

22÷2=11

FÉRFI VAGYOK!!!

MI VAN ITT CSAJE???

2023. júl. 5. 12:18
 2/13 A kérdező kommentje:
😂 ez egy jel, hogy írtál!!!
2023. júl. 5. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Belemagyarázás. Mindenki kapcsolódik valahogy a 11-es számhoz, vagy más számokhoz.

Meg ugye szabad az asszociáció, mert pl. a 111-be bele lehet magyaráni az 1-es szám fontosságát, de ugyanúgy a 11-es és a 111-esét is.

Én pl:

- dolgoztam a 11. kerületben

- novemberben (11. hónap) van a névnapom

- fél 11-kor születtem

- április 11-én volt az esküvőm

2023. júl. 5. 12:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz és valahol igazad is van. Én kifejezetten a nárcisztikus vonatkozású férfiakra és a 1-es számra éleztem ki inkább a kérdésemet, ettől függetlenül én is látok napi szinten 111-es rendszámot vagy sokszor nézek az órára 11:11-kor de ezt nem is vonnám ide.
2023. júl. 5. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha a nárcikat vonzod, akkor azonnal döntsd el hogy egyedül maradsz mert abból nincs kiút

Hacsak nem akarsz vérben úszni, akkor maradj egyedül

Üdv, egy nárci lánya

2023. júl. 5. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
Semmi kapocs meg ilyen sületlenség nincs. belemagyarázod. Bárkivel megismerkedsz, tudsz olyan valamit találni ami 11 lesz. "Sétáltunk a parkban és 11 kutyakakit kellett kikerülni". A nárcisztikus pasik elviselhetetlenek. Ha te az ilyenekre buksz akkor veled lehet valami baj.
2023. júl. 5. 14:44
 7/13 anonim ***** válasza:
16%

Nekem magammal volt számmal kapcsolatos para esetem,amit az előtted beírók persze le fognak pontozni,hogy ez nem lehetett,de igen megtörtént.

A második terhességem volt,ami kezdettől fogva nem olyan volt,mint az első valahogy baljós volt.A gyerekem akkor 7 éves volt vele minden ideálisan alakult,már előtte rosszul alakultak akkor az életünk dolgai,de úgy döntöttük megtartjuk.

Sok kisebb "jel" is volt ,amikre már nem emlékszem,de az a durva dolog történt,hogy apámtól kaptam egy új telefont csak úgy ajándékba.

Telefonálok fura kattogást hallok,mit látok a telefon csak magától 6 osokat ütöget.Csak néztem.először azt hittem,hogy én de hát úgy fogtam,hogy az még gombos telefon volt,hogy a gombokhoz hozzá sem értem.

Elég idegesítő lett így beszélni,hogy közben ütögeti a 6 osokat.Elhatároztam szerelőhöz viszem.Mi történt,na mi arra az egyetlen napra "MEGJAVULT".MÁSNAP ugyanúgy ütögette.

Nah a következő történt-egyébként a terhességemmel kapcsolatos aggodalmaim is fokról fokra erősödtek- felhívott az ezo barátnőm,akinek ezt nem is mondtam el.:

- Állandóan 6 osokkal találom szembe magam,úton útfélen és ez nem jelent jót,mert a 666 a fenevad a Sátán száma.

Aham, ennyit mondott és nem többet,aztán letette,én akkor nem tudtam még mi ez a híres 666,így tudtam meg,de mélyre hatott a telefon hiszen a telefonom is ezt a számot sokszorozza nekem,ergo FIGYELMEZTETÉS.

Az apámat ezután napi szinten zaklattam evvel,aki röhögve hitetlenkedett,aztán egyre furábban lettem,de az orvos a kérésemre nem volt hajlandó idő előtti ultrahangra küldeni.A telefon viszont FÁRADHATATLANUL ütögette a 6-osokat.

Aztán 1 nappal azelőtt,hogy kiderült mi van,valami regisztrációt akartam végrehajtani azon a telefonon,már nem tudom mit 16 éve volt és érdekes akkor nem ütögette a 6 osokat.

A regisztráció közben pedig azt kérte a monoton hang,hogy csak a nevemet mondjam ki (nagyon érdekes,mert utána csináltam még ilyet és nem volt ilyen kérés) de ezt úgy érzékeltem akkor,mint egy kísértethangot a nevemet kérdezve a telefon pedig ,mint egy őrült evvel egyidőben a 6 osokat újra ütögetni kezdte.

Én elkezdtem remegni,annyira megijedtem valahogy ettől, a telefont kiejtettem,aztán kikapcsoltam és nem mertem bekapcsolni többet.

Másnap fogtam magam elmentem magán fizetős ultrahangra,ahol nem engedték,hogy beszálljak a kocsimba,jöjjön valaki értem,mert halott magzatom van,akinek már el kellett volna vetélnie és emiatt vérmérgezésem.

2023. júl. 5. 15:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom ami veled történt! A jelzésekben, intuícióban és a “derült égből villámcsapás” gondolatokban én is hiszek.

Remélem azóta nem volt sem ilyen jelekben sem pedig tragédiában részed.

2023. júl. 5. 17:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez volt az egyetlen tényleg nagyon rossz és furcsa para az életemben,de akkor borzalmas volt.

Emlékszem mikor kiderült mi van velem a telefontól meg akartam szabadulni,mintha az lenne a hibás,értem jött az apám,akit naponta evvel riadóztattam pedig annyira ateista volt,most már nem az,napi szinten kiabáltam vele,hogy baj van nem tudom mi de az van,látta ő is a telefonon az anomáliát,végül a telefont beledobtam egy kukába.

2023. júl. 5. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

MOST ESIK LE evvel sincs vége az érdekes beírásodnak.

Ugyanis mikor elmentem fizetős ultrahangra péntek volt,apám jött értem, mint mondta és ő vitt el a kórházba,akit felhívott az ultrahangos,mert intézkedett rendes volt.

A professzor mondta mivel hivatalosan 6 hónapos vagyok szülnöm kell,ha 3 napig nem szülök császármetszés lesz,azt nem írom le,mi mindent csináltak, hogy megszüljek végre és ne legyen császár (hozzáteszem a lányom teljesen természetesen született,pedig 46 kiló vagyok vasággyal együtt,bármennyit is eszem).

Viszont,most érdekes mikor a picim teste a világra jött 3 nap kínlódás után 2007. de 11.hónap 11-re vasárnapra esett.

2023. júl. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!