Ezoterikus szemszögből, ha valaki folyamatosan arra gondol, amit nem akar, akkor nagyobb az esélye annak, hogy az következik be, amit el akar kerülni?
Például, egy fontos állásinterjú előtt:
"Nem akarom, hogy rosszul sikerüljön az állásinterjú, nem akarom, hogy rosszul sikerüljön az állásinterjú" - gondolja magában valaki, közben negatív érzések vannak benne.
Akkor ennek az lesz a vége, hogy rosszul sikerül?
De akkor mi a helyes gondolkodásmód ilyenkor?
Igazából mondanám hogy igen, de nekem sosem jött be semmi
Mikor magamra akartam erőltetni hogy pozitív leszek, akkor sem történt semmi, csak s szerencsétlenség ment tovább
Olyan viszont volt hogy elkezdtem aggódni valamin és utána az következett be, pedig amikor elkezdtem ezt akkor meg nem is volt információm arról hogy az a valami majd a jövőm része lehet…
A szorongást amúgy sem lehet befolyásolni
A jövő és a múlt miatt nem szabad, nem érdemes aggódni.
Mindig próbálj meg a "pillanatban" lenni, és a legjobbat nyújtani folyamatosan.
Nem általános ez, hogy akkor negatív dolgokat teremtesz meg, van aki izgul és felveszik, van akik izgul és nem veszik fel.
Ha a "valójábant" misztikától mentesen érted, akkor is elképzelhető, hogy igen, hiszen a negatív gondolkodás pszichológiailag is rossz hatással lehet az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!